Advertoriál

20. listopadu 2023 09:00

Komerční sdělení

Jak být sexy a vitální v každém věku? Dopřejte tělu, co potřebuje!

Přirozené stárnutí a s ním spojené projevy neminou žádnou z nás. Po porodu, padesátkou ani sedmdesátkou život ale nekončí, jen je tělu potřeba dodat co potřebuje. Užívejte si vitalitu a sexuální zdraví po celý život!

Péče o ženské zdraví v každém věku

Užívat si vitalitu po celý život umožní prevence a dlouhodobá péče o zdraví.

  • Vyvážená strava
  • Pravidelný pohyb
  • Dostatečný pitný režim
  • Dostatek spánku a odpočinku
  • Preventivní kontroly a samovyšetření

Péče o ženské zdraví začíná už ve dvaceti

Mladé tělo vyvolává klamavou představu, že nepotřebuje žádnou péči. Ve dvaceti je ale nejvyšší čas začít se o své zdraví aktivně zajímat. Mezi kritické živiny u žen patří železo, vápník a vitamín D. Dostatečný příjem lze zajistit vyváženou stravou i pomocí doplňků stravy.

Widget:

Nenechte se vystresovat třicítkou

Hledání rovnováhy mezi rodinou a prací, vytoužené povýšení, snaha o miminko – to všechno může být velká psychická výzva. Se zvládáním náročných životních momentů mohou pomoci nootropika, doplňky stravy s přírodním složením, které zlepšují paměť a schopnost koncentrace, zvyšují motivaci, redukují únavu a odbourávají stres.

První příznaky přechodu

Za příznaky přechodu mohou výkyvy hladiny hormonů a ženy si jich nejčastěji všímají po čtyřicítce, mohou se ale objevit i dříve. Patří sem návaly horka, pocení, nespavost, přibírání, migrény, padání vlasů a další.

Podle nejnovějších výzkumů lze zdravý metabolismus a hladinu estrogenu podpořit rostlinnými extrakty. Na základě výzkumu vznikl doplněk stravy Estrogen pro ženy, který obsahuje přírodní složky s prokázanými účinky na zmírnění nepohodlí v období přechodu a podporu zdravé hladiny estrogenu.

Nejlepší sex? Po padesátce!

Podle nejnovějšího průzkumu si většina žen užívá nejlepší sex kolem padesáti a šedesáti let. Speciálně vyvinutý doplněk stravy pro ženy nad 50 let Enhanced Sex for Women 50+ obsahuje složky, které podporují zdravou sexuální funkci, vaginální lubrikaci a hormonální rovnováhu. Nenechte se zastavit menopauzou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.