Celebrity

24. března 2024 14:30

Vanesa Havlíková

Jak dnes žije dcera zesnulého miliardáře Kellnera: Stará se o prestižní jezdecký podnik

Anna Kellnerová (27) je známá jako dcera zesnulého miliardáře Petra Kellnera (†56), ale také jako velice úspěšná jezdkyně a manažerka týmu Prague Lions. Právě v jezdectví ji vždy podporoval i její otec a možná i díky tomu ji láska k tomuto sportu nikdy neopustí. Z Aničky je dnes sebevědomá žena, která naplno žije prací.

Zesnulý podnikatel Petr Kellner si své soukromí vždy přísně střežil. O své rodině veřejně téměř nemluvil. Jediný člen, o kterém bylo slyšet, je jeho dcera Anna. Na tu byl náležitě pyšný a v jezdectví ji podporoval, jak se jen dalo.

Čtěte také: Dcera Kellnera o jezdectví i vztazích: Rodinu bych si určitě v budoucnu přála

Bez koní si život neumí představit

Kellnerová na koních jezdí už od útlého věku a za tu dobu jich už několik vystřídala. V roce 2018 jí otec pořídil legendární klisnu Catch Me If You Can, která stála čtvrt miliardy korun. Zájem o ni měla dokonce i dcera zakladatele Microsoftu Billa Gatese.

Anna má s koňmi opravdu blízký vztah a tráví s nimi veškerý svůj čas. „S koňmi, se kterými jezdím nebo jsem jezdila, jsem každý den. Myslím si, že jednou nebo dvakrát do měsíce se stane, že mám volno,“ uvedla v minulosti v rozhovoru pro Showtime.

Kellnerová závodí už řadu let a zatím neuvažuje o tom, že by s tím skončila. „U žen je to samozřejmě trochu komplikovanější, protože když pak chtějí založit rodinu, tak nad tím musí přemýšlet a musí tomu uzpůsobit život. Ale jinak jezdectví věkově nijak omezené není. Naopak, čím starší člověk je, tím víc zkušeností má,“ prozradila Kellnerová s tím, že v budoucnu by rodinu chtěla.

Z návratu Prague Playoffs je nadšená

Nyní má však plné ruce práce i kvůli tomu, že je od roku 2021 manažerkou týmu Prague Lions. Příští rok se fanoušci tohoto týmu navíc mohou těšit na účinkování v Global Champions Prague Playoffs, které se do Prahy vrátí i v letech následujících.

„Podle mě jsou to nejlepší závody na světě, takže mám obrovskou radost, že je opět budeme mít v Česku,“ nechala se slyšet na tiskové konferenci Anna Kellnerová. „Moje první reakce bylo naprosté nadšení. Nevím, jestli jsem začala skákat, ale byla jsem moc šťastná, že nejde jen o jedno prodloužení, ale že se závody budou do Prahy vracet dlouhodobě,“ dodala.

Žebříček nejbohatších Čechů ovládla Renáta Kellnerová:

To, že se zmiňovaná akce těší v Česku velké popularitě, je právě i díky Aničce. „Vzpomínám, že na začátku, když jsme na pořádání této akce kývli, tak jsme netušili, do čeho jdeme. Byla to pro nás nová zkušenost a nevěděli jsme, zda o to bude zájem mezi širokou veřejností. Než lidé začali vnímat koně jako sportovce, nejen jako hezké zvíře, chvíli to trvalo. Nakonec se to však podařilo a přiznám se, že jsem nečekala tak velký zájem. Jsem za to moc vděčná, protože právě díky lidem, kteří nás sledují, se tento sport může dál rozrůstat,“ uvedla pro EquiTV.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.