Celebrity

17. května 2022 09:37

David Laštovka

Poslední dny Josefa Abrháma: Ze smrti Libušky se nevzpamatoval, majetek přepsal na syna

Zemřel herec Josef Abrhám

Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám. Svou milovanou manželku Libuši Šafránkovou přežil pouze o necelý jeden rok. S jejím odchodem se až do své smrti nesmířil.

Po smrti manželky Libuše, která zemřela loni v červnu v 68 letech, pobýval Josef Abrhám u synovy rodiny na Mělnicku, kde o něj bylo dobře postaráno. Smutek a žal mu pomáhali překonávat ti nejbližší – jediný potomek Josef a milovaná vnoučata. Jeho snacha Ludmila sice na začátku roku všechny uklidňovala tvrzením, že se mu daří dobře a každý den si po večeři pochutnává na zmrzlině, která mu dodává potřebnou energii, jak jsme vás ale nedávno na webu Prima ženy informovali, zákulisní informace hovořily o opaku.

Jeden z nejpopulárnějších českých herců na tom po zdravotní ani psychické stránce údajně nebyl vůbec dobře a bez pomoci nejbližších se neobešel. Kromě potíží se srdcem čelil poruchám termoregulace, což je choroba, kvůli níž dotyčný necítí teplo a je mu neustále zima. Měl navíc velké problémy s pohybem a poslední téměř dva roky se pohyboval pouze na vozíku.

Z odchodu Libuše, se kterou byl ženatý pětačtyřicet let, se až do své smrti nevzpamatoval. Znamenala pro něj všechno. O tom, že je na tom Josef Abrhám špatně, vypovídal i fakt, že na začátku letošního roku nechal vilu v pražských Záběhlicích, kde s manželkou Libuší Šafránkovou prožil nejkrásnější období, přepsat na syna. Stejně tak učinil i s veškerým dědictvím po zesnulé herečce. Pozůstalosti se vzdal.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.