Celebrity

17. května 2022 09:37

David Laštovka

Poslední dny Josefa Abrháma: Ze smrti Libušky se nevzpamatoval, majetek přepsal na syna

Zemřel herec Josef Abrhám

Ve věku 82 let zemřel herec Josef Abrhám. Svou milovanou manželku Libuši Šafránkovou přežil pouze o necelý jeden rok. S jejím odchodem se až do své smrti nesmířil.

Po smrti manželky Libuše, která zemřela loni v červnu v 68 letech, pobýval Josef Abrhám u synovy rodiny na Mělnicku, kde o něj bylo dobře postaráno. Smutek a žal mu pomáhali překonávat ti nejbližší – jediný potomek Josef a milovaná vnoučata. Jeho snacha Ludmila sice na začátku roku všechny uklidňovala tvrzením, že se mu daří dobře a každý den si po večeři pochutnává na zmrzlině, která mu dodává potřebnou energii, jak jsme vás ale nedávno na webu Prima ženy informovali, zákulisní informace hovořily o opaku.

Jeden z nejpopulárnějších českých herců na tom po zdravotní ani psychické stránce údajně nebyl vůbec dobře a bez pomoci nejbližších se neobešel. Kromě potíží se srdcem čelil poruchám termoregulace, což je choroba, kvůli níž dotyčný necítí teplo a je mu neustále zima. Měl navíc velké problémy s pohybem a poslední téměř dva roky se pohyboval pouze na vozíku.

Z odchodu Libuše, se kterou byl ženatý pětačtyřicet let, se až do své smrti nevzpamatoval. Znamenala pro něj všechno. O tom, že je na tom Josef Abrhám špatně, vypovídal i fakt, že na začátku letošního roku nechal vilu v pražských Záběhlicích, kde s manželkou Libuší Šafránkovou prožil nejkrásnější období, přepsat na syna. Stejně tak učinil i s veškerým dědictvím po zesnulé herečce. Pozůstalosti se vzdal.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.