Josef Abrhám se vzdal majetku po Libušce Šafránkové. Kdo dostane milionové dědictví?

Josef Abrhám a rodina se loučí s milovanou Libuškou (zdroj: CNN Prima NEWS)

Když Josef Abrhám před osmi měsíci přišel o svou milovanou ženu Libuši Šafránkovou, byla to pro něj obrovská rána. Její smrt byla pro všechny nečekaná a i kvůli tomu po herečce nezůstala poslední vůle. Několikamilionového dědictví se nyní Abrhám vzdal…

Představitelka Popelky zemřela v červnu minulého roku ve věku 68 let. A vzhledem k tomu, že rodina byla pro zesnulou herečku vším, asi nebude žádným překvapením, že Abrhám svůj majetek postoupil právě jedinému synovi Josefovi. Ten ho také při při dědickém řízení loni v říjnu zastupoval.

Deník Aha! pak přinesl informaci o tom, že ke dni smrti populární herečky byl společný majetek manželů vyčíslen na částku 12 364 438 Kč. V této sumě je zahrnuta například vila v Záběhlicích, ve které manželé společně žili. Dále je to dům ve Šlapanicích, ve kterém v roce 2013 Šafránková spolu se svým synem točila dokument pro cyklus Neobyčejné životy. Do odhadnuté částky pak patřilo také hereččino auto, červená Škoda Fabia a čtvrtina pozemků v obci Lomnice u Tišnova.

Synovi Josefovi svou polovinu v hodnotě 6 182 129 korun přenechal a nyní s ním a jeho manželkou Ludmilou žije u nich doma v Liběchově. Abrhámovo zdraví se totiž po odchodu jeho milované choti začalo zhoršovat. Kromě potíží se srdcem čelí poruchám termoregulace a kvůli problémům s pohybem navíc skončil na invalidním vozíku.

U syna a snachy mu dělají společnost také vnoučata Laura s Benjaminem. Podle slov hercovy snachy je u nich herec spokojen a nic mu nechybí. Bodejť by nebyl. Ludmila totiž na začátku roku mimo jiné prozradila, že má moc rád její zmrzlinu a večeří ji každý den. „Drží ho to a dodává mu to energii, kterou potřebuje,“ uvedla na adresu svého ledového produktu, s nímž sama podniká.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.