Jak si užít Valentýn s nízkým rozpočtem? Uspořádejte domácí kino nebo vinnou degustaci

Příležitostí, kdy dát najevo druhému, že ho milujete, není nikdy dost. Takže ať už patříte mezi milovníky svátku svatého Valentýna nebo ne, potěšte svou drahou polovičku nějakým speciálním překvapením. To navíc nemusí být ani drahé. Jak na to, když máte nízký rozpočet?

Valentýn je pro prodejce zlatý důl. Restaurace sestavují luxusní valentýnská menu, obchody prodávají květiny, sladkosti a seženete i nejrůznější zážitkové akce či výlety. Co vymyslet, když v tento svátek nechcete utratit tisíce, ale přesto byste svou drahou polovičku něčím rádi překvapili a potěšili? Máme pro vás hned několik tipů.

1. Uvařte si společnou večeři doma

Vytvořte si doma romantický večer podle svých představ. Pusťte si k tomu oblíbenou hudbu a nakupte suroviny na jídlo, které chutná vám oběma či vašemu miláčkovi. Může to být cokoliv od italské kuchyně až po sushi. Fantazii se meze nekladou. Vyzkoušejte třeba některý z těchto valentýnských receptů.

2. Udělejte si filmový maraton

Pokud dáváte přednost spíše kulturnímu zážitku, udělejte si domácí kino. Stačí vám k tomu kvalitní výběr filmů, svíčky, víno a nesmíme zapomenout na dobrý popcorn a další pochutiny. Zde najdete 12 tipů na oblíbené romantické filmy. Spoustu dobrých filmů a seriálů najdete také na platformě prima+.

3. Zahrajte si hry

Dalším tipem je herní večer. Připravte si zábavné deskové hry nebo úkoly, které budete muset splnit. Pokud si k tomu otevřete láhev dobrého vína, garantujeme vám, že bude vše rázem zábavnější a nudit se rozhodně nebudete. Pro ty z vás, kteří si troufnou, existuje obrovský výběr eroticky laděných her. Nemusíte se bát ani nejrůznějších pomůcek.

Čtěte také: Orgasmus podle aplikace. Sexy hračky mají nové funkce, vyzkoušejte je i s partnerem

4. Jděte na výlet do města nebo přírody

Naplánujte romantický výlet. Vyberte si podle vašich preferencí – může se jednat o cestu do hor nebo jen procházku večerním městem. Už jen to, že vyjdete někam ven, vám krásně zpestří program všedního dne. Občas stačí vypadnout ze stereotypu a hned se vám vybaví vaše romantické začátky.

5. Navštivte hvězdárnu, muzeum, galerii nebo divadlo

Může být něco romantičtějšího než společné pozorování hvězd? Vezměte svého partnera či partnerku do planetária nebo hvězdárny. Pokud jste fanoušci historie nebo umění, můžete zkusit třeba návštěvu muzea nebo galerie. A co teprve divadlo?

Mohlo by vás zajímat: Čtvrtina lidí přiznává sexuální fetiš. Muže nejvíce vzrušují chodidla, ženy hraní rolí

6. Vlastnoručně vyrobený dárek

Nic nepotěší víc než vlastnoručně vyrobený dárek od srdce. Vytiskněte vaše společné fotky, které rozmístíte všude po vašem domě. Přidejte k nim nějaký zamilovaný vzkaz či báseň a máte hotovo. Pohled na společné vzpomínky vytvoří dokonalé romantické prostředí. Vyzkoušejte třeba tyto tipy na originální valentýnské dárky pro muže i ženy.

7. Domácí degustace

V neposlední řadě absolutně nic nezkazíte, když doma vytvoříte prostředí pro vinnou degustaci. Nakupte několik různých druhů vín a degustujte s kvalitními sýry a uzeninami. K tomu si pusťte dobrou hudbu a máte o zábavu postaráno.

Slavíte Valentýn?

Počet lidí, kteří v Česku slaví svátek svatého Valentýna, stoupá:

Sdílejte článek
Štítky romantika vztahy Valentýn rady a tipy Den svatého Valentýna láska svátek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.