Jaký jste studijní typ podle horoskopu? Býci učení milují, Raci nesnášejí

Zajímá vás, jak jste na tom s učením podle horoskopu? Některá znamení školu milují, zatímco někdo by se jí nejraději obloukem vyhnul. Zjistěte, jak přistupuje ke studiu dvanáct znamení zvěrokruhu.

Každé znamení přistupuje ke vzdělávání jinak. 12 znamení zvěrokruhu se liší kvůli svým typickým charakteristickým rysům a rozdělují se také podle živlů. A to na zemská (Býk, Panna, Kozoroh), vodní (Rak, Štír, Ryby), ohnivá (Beran, Lev, Střelec) a vzdušná (Blíženci, Váhy, Vodnář). Zjistěte, jak jste na tom se studiem vy nebo vaše děti.

Mohlo by vás zajímat: Znáte svůj ascendent? Jak ho zjistit a proč je dobré ho znát

Beran

Beránci jsou aktivní studenti, kterých je všude plno. Ve škole se nebojí projevit a učení jim jde, pokud je předmět baví. Jestliže ho vnímají jako nudu, příliš pozornosti mu věnovat nebudou. Talent mají například na cizí jazyky.

Býk

Býci se učí dobře, jelikož cítí, že je pro ně škola důležitá. Studiu věnují čas, protože něčeho v životě chtějí dosáhnout a jejich budoucnost jim není lhostejná. Mají rozvinutý smysl pro disciplínu a jsou dobří v předmětech, jako je například dějepis.

Blíženci

Blíženci mají rádi, když se něco děje. Udržet jejich pozornost ale není vždy jednoduchý úkol, a tak se může stávat, že je to u nich jako na houpačce. Jednou přinesou jedničku a po druhé zase pětku. Když chtějí, naučit se dokážou cokoliv. Nejlépe jim jde komunikace, takže třeba čeština.

Rak

Raci školu moc nemusejí. V životě jsou pro ně důležitější praktičtější věci nežli sedět v lavici. Zaměřují se spíše na činnosti, které skutečně využijí v reálném světě. Jdou tak trochu proti proudu, ale na druhou stranu, pokud se do něčeho vrhnou, jdou do toho naplno.

Lev

Lvi jsou třídní baviči. Dělá jim dobře obdiv a chvála, a tak se často stává, že dělají všelijaké lumpárny a domů nosí jednu poznámku za druhou. Za maskou rošťáka se ale skrývá talentovaný student. Jejich nevýhodou je jejich velká netrpělivost.

Panna

Panny jsou ve škole jako doma. Učení je baví, jsou v něm dobré. Jsou to perfekcionisté, takže se snaží dosahovat dobrých výsledků prakticky od malička. Vzdělání je pro ně důležité a to samé vyžadují po svých dětech.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu a škola: Který předmět milují Berani a v čem vynikají Lvi?

Váhy

Nerozhodné Váhy mají ke škole neutrální postoj. Jsou dny, kdy je baví, a jsou naopak dny, kdy ji nesnášejí. Jsou flexibilní a dokážou se přizpůsobit, takže nabiflovat se jim nedělá problém. Bude je bavit ale hlavně hudební výchova a předměty, u kterých se bude něco tvořit.

Štír

Štír má problém s autoritami. Nebude poslouchat nikoho, o kom nebude přesvědčen, že k němu chce vzhlížet. Učitelé mu buď budu říkat, že je osobnost, nebo neukázněný. Štíři mají skvěle vyvinutou intuici, takže jim půjdou analytické předměty anebo třeba psychologie.

Střelec

Pro Střelce je škola nuda. Jsou to dobrodruzi, kteří chtějí procestovat svět. Bavit je bude hlavně tělocvik a zeměpis. V životě hledají hlavně svobodu a tou pro ně škola není. Vnímají ji jako něco, co je svazuje.

Kozoroh

Kozoroh je velmi orientovaný na kariéru a finance. Ve škole ho baví hlavně matematika, kterou bude v životě velmi hojně využívat. Vše si chce dobře spočítat a mít jistotu, že do něčeho zbytečně neinvestuje svůj čas a energii. Dokáže si vše dobře naplánovat a zároveň je to velký pohodář.

Vodnář

Vodnáři jsou velice inteligentní a dokážou vidět takzvaně za roh. Ve škole je budou bavit předměty, u kterých musí přemýšlet a být kreativní. V budoucnu se chtějí mít dobře a udělají pro to maximum. Vodnář je chodící definice individuality a v životě si půjde tvrdě za svým.

Ryby

Ryby se ve škole příliš neprojevují a dlouho trvá, než dají vyniknout svému skutečnému talentu. Jelikož se jedná o citlivé znamení, které je tak trochu ve vlastním světě, půjdou jim hlavně umělecké předměty, kde se budou moci realizovat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.