Celebrity

22. září 2024 09:59

Vanesa Havlíková

Jan Bendig touží po dětech. Jedno přes náhradní matku, druhé by rád adoptoval

Jan Bendig (30) žije již několik let se svým partnerem a manažerem Lukášem Rejmonem. Společně by jednou chtěli mít velkou rodinu. Zpěvák nyní přiznal, že o adopci uvažují čím dál častěji. Rádi by jedno dítě vlastní a jedno adoptované.

Ve chvíli, kdy Jan Bendig neprožíval zrovna nejúspěšnější životní období, vstoupil mu do života jeho současný partner Lukáš Rejmon, který mu podal pomocnou ruku a stal se jeho životní láskou a zároveň manažerem.

Čtěte také: Jan Bendig chodil i se ženami. Partner ho zachránil a plánují adopci

S Lukášem tvoří pár již několik let a společně by rádi svůj vztah posunuli zase o něco dál a rádi by si pořídili miminko. V rozhovoru pro eXtra.cz nyní zpěvák prozradil, jak vnímá to, že zákon v naší zemi zatím adopci dítěte u stejnopohlavních párů neumožňuje.

Touha po dvou dětech

„Přijde mi to smutné a naprosto debilní. Je to velká škoda, protože ta děcka by vyrůstala doma v lásce stejně jako by vyrůstala u muže a ženy. Je jedno, jestli je bude vychovávat stejné pohlaví. Je to škoda, protože takhle to dítě bude vyrůstat do osmnácti v dětském domově, zatímco takhle by vyrůstalo doma v lásce,“ prozradil Jan Bendig s tím, že děti by si přál dvě.

„Já se na to strašně těším. Chtěl bych nějakou náhradní maminku, která by to dítě odnosila, a taky bych chtěl adoptovat, takže bych chtěl hned dvě děcka. To by bylo fajn,“ dodal zpěvák. Před časem v rozhovoru pro Prima Ženy také objasnil, čím si ho jeho současný partner nejvíce získal.

„Já zrovna nejsem ten člověk, který kouká jako první na krásu. Samozřejmě, že mě dostal na krásu, ale nejsem ten typ, co to vyhledává. Dostal mě tím, jak je spontánní a že si stojí za tím, co chce, a jde si za tím tvrdě,“ rozpovídal se Jan Bendig.

Jan Bendig měl v minulosti psychické problémy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.