Kdo je přítel Jana Bendiga? Lukáš Rejmon byl odsouzen za kuplířství

Pokračování kauzy Jana Bendiga

Zpěvák Jan Bendig (30) se vždy mohl spolehnout na svého přítele Lukáše Rejmona, který mu dělá také manažera. Spolupráce klapala perfektně až do moučného incidentu. Dvojice nyní čelí skandálu, který může ohrozit Bendigovu kariéru. Sám Rejmon má z minulosti velký škraloup, hrozilo mu vězení za takzvaný obchod s bílým masem.

„Já zrovna nejsem ten člověk, který kouká jako první na krásu. Samozřejmě, že mě dostal na krásu, ale nejsem ten typ, co to vyhledává. Dostal mě tím, jak je spontánní a že si stojí za tím, co chce, a jde si za tím tvrdě,“ to jsou slova pro web Prima Ženy, kterými zamilovaný Bendig popsal svého přítele Lukáše Rejmona.

Oba muži nyní čelí velkému problému a hrají o důvěru fanoušků i kolegů ze showbyznysu. Policie totiž došla k závěru, že žádný reálný útok na Jana Bendiga na akci Český slavík se nestal, že šlo o domluvené divadlo.

„Kriminalisté celý incident na Českém slavíkovi prověřili a detektivové z odboru extrémismu a terorismu zjistili, že oba účastníci se na celé události domluvili. Z tohoto důvodu nebyl spáchán žádný trestný čin a celý případ byl odložen. Oba jsou ale podezřelí z přestupku křivého vysvětlení a případ předáme příslušnému správnímu orgánu k prošetření. Oběma hrozí pokuta až 50 tisíc korun,“ řekl pro magazín Showtime mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bendig s moukou zaskočil kolegy. Jeho cirkus pro média se mi vůbec nelíbí, řekl Ruppert

Je otázkou, kdo celý falešný útok režíroval a koho tato šílenost napadla. Je možné, že by manažer Lukáš Rejmon celou akci domluvil za Bendigovými zády a zpěvák se tak mohl opravdu domnívat, že mu na červeném koberci hrozí skutečné nebezpečí? Nebo Bendig od začátku akce věděl, že před vyhlašováním výsledků hudební ankety Český slavík bude posypán moukou? V jediném vyjádření, které Bendig zatím dal, slíbil, že se k incidentu vyjádří později.

Lukáš Rejmon byl odsouzen za kuplířství

Pro Bendiga jde o první kauzu, jeho přítel ale v minulosti řešil daleko závažnější problémy, které vyvrcholily v roce 2020. Tehdy byl Rejmon rád, že mu soud nakonec vyměřil pouze podmínku.

Partner zpěváka Jana Bendiga čelil spolu s dalšími pěti muži ve věku 27 až 54 let obvinění, že v Praze údajně zjednávali muže, a to i nezletilé, k poskytování homosexuální prostituce v gay klubu. Rejmon toto obvinění od začátku odmítal. Od soudu nakonec odešel s dvouletou podmínkou s odkladem na tři roky za kuplířství. S tímto verdiktem Rejmon nesouhlasil, ale na odvolání rezignoval.

„Odvolávat se nebudeme, i když s tou podmínkou nesouhlasím, protože se považuji za nevinného. Ale jsem rád, že nás soudkyně zprostila obvinění ohledně nezletilých. Že se prokázalo, že nás čtyři kluci chtěli podvést a vyrobili si falešné doklady, které používali v Ostravě i v Praze. U soudu se přiznali, že měli falešné doklady. Byli jsme zproštěni obvinění z obchodování s bílým masem,“ vysvětlil Rejmon pro web Super.cz.

Zda bude mít i nějaké vysvětlení k takzvané moučné kauze, se ještě uvidí. Za nahraný incident a mlžení ve veřejném prostoru se zatím fanouškům a veřejnosti nikdo z aktérů neomluvil.

Jan Bendig promluvil o svém příteli:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.