Celebrity

5. října 2024 12:27

Michaela Vlčková

Jan Koller strávil víkend v Paříži s dcerou Kateřinou. Fanoušci se rozplývají nad její krásou

Bývalý fotbalový útočník Jan Koller se na Instagramu pochlubil snímky z víkendového výletu v Paříži. Do francouzské metropole vyvezl svou mladší dceru Kateřinu, fanoušci se hned začali rozplývat nad její krásou.

Když Jan Koller sdílel na svém instagramovém profilu pár fotografií z víkendového pobytu v Paříži, jeho fanoušky mnohem více než památky, zaujala jeho mladší dcera Kateřina.

.

„Víkendová tour de Paris s mojí dcerou, to je k nezaplacení,“ napsal na Instagramu k sérii snímků bývalý fotbalový útočník, známý také jako Dino. S dcerou se zvěčnili u Eiffelovi věže a navštívili další krásy hlavního města Francie.

Fanoušci Kollera jsou nadšení ze společného snímku s dcerou. „Je to fešanda,“ pochválil jeden z obdivovatelů. „Je nádherná,“ přidal se další. „Dcera je moc hezká, můžete být pyšný otec,“ vzkázal fanoušek. „Krásná je, Honzíku,“ zaznělo dále v komentářích.

Jan Koller má kromě Kateřiny ještě starší dceru Hedviku. Obě dívky se Kollerovi narodily v době, kdy byl ženatý s Hedvikou Kollerovou. V roce 2019, kdy se jim už manželství rozpadalo, Koller začal randit se Zuzanou Sophií Petzold, se kterou tvoří pár dodnes. Manželský svazek s Hedvikou byl úředně definitivně ukončen v roce 2021.

Jan Koller ukázal partnerku. Při seznámení vůbec nevěděla, že jde o slavného fotbalistu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.