Celebrity

12. září 2024 10:19

Tomáš Durčák

Milan Baroš má po krachu manželství novou lásku. Žije s o 10 let mladší zpěvačkou

Několik let trvající spekulace o kolabujícím manželství Milana Baroše a Terezy Barošové se potvrdily. Jeho manželka nyní potvrdila, že vztah zkrátka nemohl dále pokračovat, jelikož fotbalová legenda dle jejího názoru nedokázala dospět.

O tom, že Tereza od Milana Baroše odešla, se spekulovalo již v roce 2022. Po roce se zase objevily nepotvrzené informace o údajné nevěře známého fotbalisty. Ty tak trochu podtrhla i samotná Barošova manželka, která na sociální sítě zcela přestala dávat společné snímky a místo toho k jedné ze svých selfie napsala: „Dobrý muž nemiluje milion žen. On miluje jednu ženu na milion způsobů.“ Nyní se rozhodla o tom, proč jejich manželství po 18 letech skončilo, veřejně promluvit.

Čtěte také: Manželství Milana Baroše je v troskách: Rozešli jsme se, přiznala jeho žena

„Myslela jsem si, že spolu zůstaneme napořád, jako Bergrovi. Ti jsou pro mě vzorem a ideálním párem. Ale je konec, po osmnácti letech. Milan je prostě věčný puberťák,“ citoval zklamanou Terezu deník Blesk. Ta naznačila, že i po téměř dvou dekádách společného soužití zřejmě Milan Baroš má problém se zcela usadit a být pouze jejím manželem a tatínkem jejich dvou synů, dnes patnáctiletého Patrika a třináctiletého Mattea.

Tyto informace nyní zmíněný deník ještě více přiblížil pravdě, když zveřejnil jméno Barošovy údajné nové přítelkyně. Fotbalista se totiž prý už před časem od manželky odstěhoval a aktuálně domácnost sdílí s o 10 let mladší známou muzikálovou zpěvačkou Anetou Vrzalovou. Ta má za sebou rovněž nepovedený sňatek s podnikatelem Ondřejem Vackem, z něhož mají šestiletého syna Olivera.

Čtěte také: Milan Baroš, klička a gól. Bývalý útočník dostal dárek v podobě vlastní písničky

S jeho výchovou Vrzalové několik let pomáhal hudebník Vojta Drahokoupil, který po jejím boku žil a Anetu hluboce miloval. Zatímco jeho následný rozchod zasáhl, Aneta se očividně z nevydařeného vztahu oklepala mnohem lépe a zhruba před rokem se údajně měla dát s Milanem Barošem dohromady. Zpěvačka aktuálně působí v muzikálech Děti ráje, Sladké mámení nebo Bestiář.

Milan Baroš v roce 2020 ukončil kvůli vleklým zdravotním problémům svou veleúspěšnou profesionální kariéru:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.