Celebrity

12. prosince 2022 13:15

Eliška Reiglová

Jana Adamcová i přes rozchod prožije Vánoce s manželem. Budeme velká rodina, říká

Bývalou televizní moderátorku a tiskovou mluvčí Janu Adamcovou (50) je možné už přes dva roky považovat za nezadanou ženu. S manželem Jiřím Adamcem (74) žije v odloučení a rozvod je na spadnutí. Na Vánoce jdou ale všechny každodenní záležitosti stranou a rodina bude pohromadě.

Okolo Jany Adamcové, která tři roky působila jako mluvčí vlády Andreje Babiše, bylo v posledních letech poněkud rušno. Mediálně se propíral její rozchod s režisérem Jiřím Adamcem, se kterým má dvě děti. Přestože manželé spolu už nežijí a každý žije vlastním životem, na svátky hodí své neshody za hlavu.

Společné Vánoce

„Na Vánoce budeme spolu všichni celá rodina i s Jirkou, včetně mých rodičů a mojí kamarádky. Já to mám tak, že bych asi neuměla někoho z blízkých nechat o Vánocích samotného. Takže nás bude hodně moc a budeme tam opravdu velká rodina,“ prozradila bývalá moderátorka deníku Blesk.cz.

Zdá se tak, že odloučení manželé se k sobě i nadále umí chovat hezky a záleží jim především na tom, aby pro jejich děti a nejbližší byly Vánoce skutečně svátky klidu a pohody. Není to koneckonců poprvé od odloučení, co je budou trávit společně. Předávání velkých darů mezi dospělými ale neproběhne.

„Nemáme v rodině finanční limity na dárky, ale jsme tak nějak domluveni, že my dospělí si dáváme opravdu jen něco symbolického a opravdu jenom ponožky nebo levnou voňavku. A opravdu to dáváme hlavně dětem, protože i když už jsou děti velké, tak Vánoce jsou o dětech a snažíme se to co nejdéle udržet,“ vysvětlila Adamcová.

Oddělený program

Vánoce sice tráví Jana Adamcová a Jiří Adamec společně, ale na další dny si každý z nich vytváří samostatné plány. Část léta strávila někdejší televizní osobnost s dětmi na Floridě, kde vlastní dům a kde si její děti našly i dobré kamarády. Jasmínky kamarádka si tak například poprvé v životě užije atmosféru českých Vánoc.

Na jaké filmy a pohádky se můžete těšit v prosinci?

„Budeme mít velkou návštěvu, bude u nás na Štědrý den a týden poté Jasmínky kamarádka z USA z Floridy. Je to její nejlepší kamarádka. Loni Jasmínka letěla sama hned po Štědrém večeru za ní a letos přiletí ona k nám. Jasmínka se na ni moc těší a hodně tím žijeme,“ usmála se bývalá vládní mluvčí.

Vymýšlet program pro mladičkou Američanku, která navíc není ani zdaleka zvyklá na tak nízké teploty, jaké v zimě panují v České republice, je poněkud náročné. Nevýhodu samozřejmě tvoří i jazyková bariéra.

„Budu muset popřemýšlet o tom, kam ji vezmeme. Protože samozřejmě česky nemluví, takže nějaké české atrakce moc nepřichází v úvahu, anebo pouze pro atmosféru. Já bych jí samozřejmě nejradši vzala někam za sněhem, ale tím, že je z Floridy, tak nemá ani zimní bundu, ale tak jí když tak něco půjčíme,“ dodala Jana Adamcová.

Sdílejte článek
Štítky Vánoce Štědrý den Jiří Adamec Jana Adamcová (Nováková) Jasmína Adamcová Daniel Adamec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.