Celebrity

9. ledna 2024 14:41

David Laštovka

Jana Nagyová Pulm se vdávala třikrát. K vytouženému dítěti jí pomohl šaman na dovolené

Jana Nagyová v Show Jana Krause

Herečku Janu Nagyovou Pulm, která slaví 65. narozeniny, nejvíce proslavila postava princezny Arabely ve stejnojmenném seriálu a detektivní film Smrt stopařek. V obou snímcích tvořila dvojici s Dagmar Patrasovou. Její soukromý život byl velmi bouřlivý. Láska jí vyšla až napotřetí.

Slovenská herečka Jana Nagyová Pulm na lásku dlouho štěstí neměla. Jejím prvním manželem byl hokejový trenér Miro Kubobič, se kterým má dceru Jana. „Jak rychle jsem se vdala, tak rychle to skončilo,“ zavzpomínala v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS (na celé video se můžete podívat na konci článku).

Když jako nezadaná natáčela v Čechách, seznámila se s jedním německým obchodníkem, který ji pozval na návštěvu do své rodné země. Tam se seznámila s jeho synem Haraldem, který se stal jejím druhým manželem. „Byla to láska na první pohled,“ přiblížila herečka. Všechno se zdálo být zalité sluncem do chvíle, než zjistila, že spolu čekají miminko.

Syna ztratila, zůstal s otcem

O rodinný život její milý nejevil zájem a odmlčel se. „Až když jsem byla ve třetím měsíci, tak přišel a řekl, že si to rozmyslel. Všechno prý probral i s otcem, a nakonec si mě chtěl vzít,“ uvedla Nagyová. Narodil se jim syn Harald, ale ani druhé manželství ji nevydrželo. „Během rozvodu jsme dali synovi na výběr, aby se sám rozhodl, s kým chce být. Chápala jsem, že chce být s otcem, ale jako máma jsem trpěla šíleně. V té době jsem žila v Praze a on už se stěhoval do Rakouska,“ prozradila herečka.

K třetímu dítěti jí pomohl zázrak

Láska jí vyšla až potřetí, když se zamilovala do Němce Toniho. Vzala si ho za muže a toužili spolu po miminku, což se jim dlouho nedařilo. Jana zkoušela všechno možné, ale bez úspěchu. Když už jí bylo dvaačtyřicet a začala se smiřovat s tím, že jí osud třetího potomka nedopřeje, stalo se něco, co si dodnes nedokáže vysvětlit. „Na dovolené v Jihoafrické republice mi jeden tamní chlapík podstrčil masivní zelený kámen ve tvaru hrocha. Říkal, že když ho budeme hladit, potomka se dočkáme,“ přiblížila herečka.

Za normálních okolností by se tomu asi vysmála, ale byla už natolik zoufalá, že to skutečně vyzkoušela. Výsledek ji ohromil. „Tak jsme to udělali. Byl to kámen plodnosti a nebudete mi věřit, ale hned po návratu domů jsem otěhotněla,“ uvedla Nagyová. Narodila se holčička, které dali jméno Sophie Emma. Ve třetím manželství je šťastná a spokojená. „Konečně jsem našla muže, který mi rozumí a má mě rád takovou, jaká jsem. A hlavně mě má rád ne proto, že jsem herečka. Nevěděl to,“ prohlásila Jana Nagyová Pulm.

Jana Nagyová Pulm byla hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.