Celebrity

3. července 2024 16:04

David Laštovka

Jana Švandová našla štěstí až s třetím manželem. Společně si plní cestovatelské sny

Herečka Jana Švandová, která 3. července slaví 77. narozeniny je důkazem toho, že věk je pouze číslo. Stále si udržuje mladistvý vzhled a štíhlou postavu. V lásce se několikrát spálila. Manželství jí vyšlo až napotřetí. Kteří muži patřili mezi její osudové?

Herečka Jana Švandová byla třikrát vdaná. Z prvního manželství s plastickým chirurgem Hubertem Topinkou, s kterým se seznámila na plese má syna Huberta. Ten má dobrodružné povolání, pracuje v zahraničí pro humanitární organizace. Působil například v Ugandě, Pákistánu nebo v Afghánistánu.

Čtěte také: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

Během nebezpečných misí mu šlo několikrát o život. Jednou v jeho blízkosti vybuchlo auto, v němž zemřeli jeho kolegové. Za manželku si vzal Angličanku, s kterou se seznámil v Afghánistánu a založil s ní rodinu. Manželství Jany Švandové a Huberta Topinky skončilo po sedmi letech rozvodem.

Jak ji to klape ve třetím manželství?

Podruhé se herečka vdala za filmového producenta Oldřicha Macha, ale ani tento vztah nevydržel. Většinou to byla Jana, která muže opouštěla. Osudovým mužem jejího života se stal až developer Pavel Satorie. Brali se po pěti letech a minulý rok v manželství oslavili pětadvacet let.

Čtěte také: Bohdalová to v 93 letech rozjela. Taneční kreace z Karlových Varů natočila Stašová

Dodnes tvoří harmonický pár. Oba milují golf a rádi cestují. Naposledy navštívili Kostariku. „Hráli jsme golf v džungli a kolem nás poskakovaly opice. Strašně jsme si to užili. S manželem také rádi jezdíme na kole a chodíme na procházky. Samozřejmě se dokážeme i pohádat, ale pak se tomu vždycky zasmějeme. Život je třeba si užívat, protože všechno strašně moc rychle letí,“ prozradila Jana Švandová redaktorovi webu Prima Ženy.

Jiří Bartoška o ní říká, že si šlape po štěstí

Ráda s úsměvem používá výrok, který o jejím soukromí prohlásil blízký přítel, herec Jiří Bartoška. „Může si vůbec herečka takto šlapat po štěstí? Rozvede se s plastickým chirurgem, pak s filmovým producentem a vezme si developera.“

Jana Švandová si nejvíce užívá rodiny, manžela, syna a také vnoučat. Jak přiznala, je rozmazlovací babička. Práce má stále dost. Hraje v divadlech, točí filmy i seriály. V poslední době jsme ji mohli vídat například v oblíbeném seriálu Zoo.

Ve šťastném manželství žijí i manželé Dolanští, podívejte se na rozhovor z festivalu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.