Jarda miluje věšení na háky. Soutěžící budou večeřet v bytě plném hadů a pavouků

Hostitel - Prostřeno! S29 (16)

Soutěž amatérských kuchařů z Ústeckého kraje odstartuje v pondělí u extravagantního tatéra Jardy. Drsňák od pohledu pozve soupeře do bytu se spoustou hadů a pavouků, kterých se ale někteří bojí. Co řeknou na to, že se Jarda ve volném čase rád věší za kůži na háky?

Pondělní hostitel Jarda bydlí s manželkou a dcerou v pronajatém bytě a pomýšlejí na pořízení domku. Jeho tělo a obličej zdobí tetování, piercing a implantáty. Se ženou se věnují chovu zvířat, především sklípkanům a hadům. Mají terária i v ložnici nebo místnosti, kde se bude jíst. Aneta, která má alergii na zvířecí chlupy, možná neocení přítomnost psího mazlíčka. Pro hosty Jarda připraví sýrové šneky se slaninou, hovězí vývar s nudličkami a játrovými knedlíčky, krůtí plátek se sosem a rýží a jako dezert horké maliny s vanilkovou zmrzlinou.

Soutěžící si myslí, že menu není příliš náročné. Jarda jídla vybíral podle toho, aby vše zvládl v časovém limitu. Nudle i knedlíčky do polévky budou kupované, v omáčce k hlavnímu chodu bude bujon. Hostitel není fanda jater, ale směs na knedlíčky z obchodu mu nevadí.

Čtěte více: V Prostřeno! se soutěžící pomazlí s krajtou. Tomáš se za celý týden nenají

Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, Aneta nebude nadšená z krůtího masa, má raději kuřecí. Když Jarda v Prostřeno! vítá hosty, očekává, že z něj budou mít strach. Více ale bude překvapená Aneta, která nečekala, že bude jediná žena v partě.

Podívejte se na mazlení s krajtou královskou:

Raději by visela na háku, než hladila pavouka

Nejdřív půjdou soutěžící šmejdit. Aneta nebude spokojená, protože se bojí zvířat. Tomáš je na tom stejně, navíc byt označí za hororový. Na fotkách vidí Jardovu zálibu, kterou je věšení na háky za kůži. Věnuje se tomu i profesně. Soutěžící to zaskočí, ale Aneta má jasno. Prohlásí, že by se raději nechala zavěsit na hák, než aby se kamarádila s pavoukem. Při předkrmu se Jarda rozpovídá o sobě. Na metalových akcích vystupuje s radikálnějším představením, u něhož platí, že čím více krve, tím více zábavy. „Myslím, že takoví lidé to nemají v hlavě v pořádku,“ prohlásí Tomáš. Ten dnes pochválí snad jen zmrzlinu v dezertu. Jinak se mu Jarda do chuti netrefí.

Zábava bude velmi osobní. Hostitel přizve manželku, která představí soutěžícím děsivé mazlíčky – krajty královské. Pavel si jednu pohladí a podrží ji v ruce. Tomáš přizná, že má strach i z obyčejných pavouků, natož tarantulí. Kdyby se k němu přiblížil pavouk, odejde pryč. Aneta se bojí, aby ji had neuškrtil. Po zážitku si hosté spraví chuť domácí zmrzlinou, malinovou omáčkou a šlehačkou. Na závěr jim Jarda prozradí, že úkolem týdne jsou buřty. Na stůl ale položí párky se sýrem. Kdo po pondělním večeru bude považovaný za taktika a kolik dostane hostitel bodů? Uvidíte už vpodvečer.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.