Celebrity

8. září 2022 16:08

Josef Šťastna

Jason Momoa učinil nečekané rozhodnutí. Zbavil se svých vlasů. Jak teď vypadá?

Jason Momoa (43) je proslulý díky svalům a dlouhým vlasům, které většinou nosil v culíku. Ty pro něj byly charakteristické a o to větším šokem je, že se rozhodl jich zbavit. Celý proces se strojkem natočil a video zveřejnil na Instagramu, aby tím upozornil na zvýšenou spotřebu plastů.

Jako Aquaman a Khal Drogo ve Hře o trůny musel mít Jason Momoa dlouhé vlasy už jen proto, že to obě jeho role vyžadovaly. V rámci pracovních povinností ho teď nečeká nic podobného, rozhodl se tudíž k odlehčení hlavy. Vzal holicí strojek a celý proces zbavování se vlasů zaznamenal na video.

S rozchodem přišla změna

O ženách je známo, že po složitějším životním období, obzvlášť pak po rozchodu, mají často chuť změnit image. I Jason Momoa si prochází porozchodovým obdobím, po 16 letech vztahu se rozešel s Lisou Bonet (54), o čemž expartneři v lednu vydali společné prohlášení na Instagram.

„Rozhodli jsme se vám sdělit, že naše cesty se rozešly. Nesdílíme to proto, že nám to připadá jako senzace, ale proto, že chceme jako lidé ve svých životech pokračovat upřímně a s důstojností,“ napsali Momoa a Bonet v příspěvku, který je dnes už smazaný, ale stále je možné si ho přečíst v magazínu Cosmopolitan nebo na webu Prima Ženy.

Ekologický boj

Jason Momoa dobře věděl, že pokud si někdy ostříhá vlasy, bude to šokující informace. Využil tedy situace k tomu, aby novinku světu sdělil sám a připojil k ní i důležitou zprávu z oblasti ekologie, o kterou se dlouhodobě zajímá.

„Zlepšeme se v ochraně naší země a oceánů. Jednorázové plasty musíme vyřadit z našich životů a tak i z oceánů. Plastové lahve, tašky, obaly, všechno,“ napsal Jason Momoa k videu na Instagramu, kde ukazuje proces holení hlavy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.