Celebrity

21. října 2024 09:27

Tomáš Durčák

Jennifer Lawrence čeká druhé dítě. Prozradilo ji rýsující se bříško pod tričkem

Jennifer Lawrence je těhotná a s manželem Cookem Maroneym očekává již druhého společného potomka. Herečka, kterou proslavila mimo jiné role v sérii Hunger Games, svůj požehnaný stav potvrdila poté, co se na veřejnosti objevila s již viditelným těhotenským bříškem.

Čtyřiatřicetiletá oscarová herečka již vychovává nyní dvouletého syna jménem Cy, kterého má s manželem, uměleckým galeristou Cookem Maroneym. Netradiční jméno potomek dostal dle manželova oblíbeného malíře, kterým je Američan Cy Twombly.

Čtěte také: Případ miminka v popelnici: Matka těhotenství tajila, nové detaily prozradili její blízcí

Pár si své „ano“ řekl v říjnu 2019, takže zrovna slaví pětileté výročí od sňatku. Jennifer Lawrence o víkendu s manželem vyrazila v Los Angeles na večeři, přičemž si na sebe vzala jen bílé tričko, pod nímž se jí už velmi znatelně rýsuje těhotenské bříško. „Přemýšlejí nad dalším dítětem,“ citoval v roce 2023 Us Weekly svůj zdroj z jejich blízkosti.

Na pozdější dotazy novinářů pak její manažer nic netajil a konkrétně pro módní časopis Vogue stručně potvrdil, že Lawrence opravdu je podruhé těhotná. Herečka s manželem společenský život nezanedbávala ani minulý měsíc, to si však břicho umně zakryla tak, aby nic nebylo poznat.

Čtěte také: Na problémy s početím si zakládají už malé dívky, varuje gynekolog

Prvního potomka Jennifer v tichosti porodila v únoru 2022 a poprvé o samotném porodu i vstupu do mateřství promluvila až o více než půl roku později v interview rovněž pro Vogue. Poté, co na svět přivítala syna, cítila se, jako by „celý její život… začal od znova“. „Byl to úplně nový začátek a já byla plná lásky,“ zavzpomínala Lawrence na synovo narození.

„Novorozenci jsou naprosto úžasní. Jsou to takoví růžoví, oteklí, křehcí malí bojovníci. Teď naprosto miluju všechny malé děti… moje srdce se roztáhlo do takové velikosti, o které jsem doposud vůbec netušila,“ rozplývala se herečka v rozhovoru. Před tím, než porodila první dítě, prožila Jennifer v minulosti potrat. Své soukromí si herečka, jež v minulosti naopak byla hodně na očích a poutala pozornost, aktuálně úzkostlivě střeží a nemá například ani žádné sociální sítě.

Čtěte také: Rapper Eminem bude dědeček. Radostnou zprávu oznámil nezvyklým způsobem

Jak vypadá syn oscarové herečky, zatím veřejnost ví jen díky snímkům paparazzi. Lawrence se o něj podělit doposud nechtěla a stále zastává názor, že jeho život nechce činit veřejným. „Každý instinkt v mém těle chce jeho soukromí po zbytek jeho života chránit, a to tak moc, jak jen budu schopná,“ popsala svůj postoj vůči budoucí rodině v roce 2021 pro Vanity Fair. Známá herečka se v posledních letech – možná i kvůli rodinným povinnostem – mimo herectví jako producentka aktivně věnuje tvorbě dokumentů. Mimo kariéry před kamerou si tak nastartovala také druhou alternativu, jež se odehrává za ní.

Jennifer Lawrence se v loňském roce ukázala v lechtivé komedii Nic ve zlým:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 10. 2024

Aktivity, které se kolem vás dějí, na vás možná nedělají velký dojem, ale to neznamená, že kvůli nim musíte být nešťastní. Není čas na to, abyste seděli se založenýma rukama a nechali ostatní, aby se ujali vedení. Pokud vidíte něco, s čím nesouhlasíte, ozvěte se a dejte to najevo. Udělejte, co můžete, abyste změnili běh událostí tím, že necháte zaznít svůj silný hlas.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.