Celebrity

20. října 2024 14:09

redakce Prima Ženy

Lela Vémola je těhotná. Po obvinění z násilí je zase šťastná

Rodina zápasníka MMA Karlose Vémoly (39) se rozroste, jeho manželka Lela (35) čeká miminko. Manželé novinku oznámili novinářům v neděli, když svolali malou tiskovku, o které informuje například web Blesk.cz. Lela je ve čtvrtém měsíci.

V lednu 2022 prožívala dvojice největší krizi, tehdy to vypadalo, že Lela svého muže opustí. Dokonce přišlo velmi závažné obvinění z domácího násilí.

„Poslední týdny jsou u nás náročné a já jako žena po porodu přirozeně potřebuji s dětmi klid. Tak jak je to Karlosem v afektu prezentováno, vytváří o mně dojem, že jsem se zachovala neeticky, ale opak je pravdou, v domě bylo napětí už na hraně agresivity,“ sdělila tehdy Ceterová pro web eXtra.cz. Na Instagramu tehdy zašla ještě dál a obvinila Karlose z ošklivého jednání.

„Musím psát z mobilu kamarádky, která mě u sebe ubytovala i se dvěma dětmi. Po tom, co jsi mě zbil, když jsem měla v náručí malého Rockyho. Mám z tebe strach. Ještě jsi mi sebral můj mobil. Nemohu nikomu zavolat ani jít na svůj Instagram. S nikým jsem nic neměla. Jsi chorý, žárlivý člověk. Jen mě vydíráš, protože se ti to hodí. Zbil jsi mě s dítětem v náručí. V životě už s tebou nebudu,“ tvrdila zoufalá influencerka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lela Vémola se pochlubila maminkou. Fanoušci oceňují její přirozenou krásu

Jenže čas umí zahojit nejednu ránu a od roku 2022 ušel pár velkou cestu. Ještě v létě téhož roku se konala honosná veselka a dnes Lela oznámila, že čeká s Karlosem třetí dítě. K synovi Rockymu a maličké Lili přibude klučina.

„Bude to malý Arnie! Už máme doma Rockyho a tohle bude malý Arnie,“ radoval se před novináři dobře naladěný zápasník MMA, který má z předchozího vztahu syna Karla a ještě se stará o nevlastní dceru Sky.

Podívejte se, jak si Vémola a jeho žena užívali v Karlových Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 10. 2024

Dobré zprávy z dalekých zemí by vás mohly přivést k dobrému pocitu ze života a k dychtivému očekávání budoucnosti. Vaše myšlení je bystré a jasné. Tento den je vhodný pro uskutečnění plánů, zejména pokud se týkají cestování nebo vzdělávání. Pokud máte pocit, že nadcházející týdny přinesou nějaké dramatické změny k lepšímu, vaše instinkty jsou pravděpodobně správné. Máte důvod k oslavě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.