Celebrity

13. června 2024 14:14

David Laštovka

Jiří Vyorálek má mladou rodinu. S Evou Podzimkovou spolu odmítli natáčet erotické scény

Jiří Vyorálek v Show Jana Krause

Herec Jiří Vyorálek, rodák z Třebíče, kterého nejvíce proslavily seriály Polda nebo Sedm schodů k moci, 13. června slaví 50. narozeniny. Rodinu založil až po čtyřicítce. Jaké je jeho soukromí?

Přestože Jiří Vyorálek patří mezi charismatické herce, hlavní role ho dlouho míjely. Dočkal se až v seriálu Sedm schodů k moci, který vznikl na motivy několika známých politických kauz. Ztvárnil v něm ministra kultury a později předsedu vlády. Během natáčení ho měly čekat i milostné scény s hereckou kolegyní Evou Podzimkovou.

Nakonec k nim ale nedošlo, neboť Podzimková si vyžádala, aby ji v nich zastupovala náhradnice, tedy pornoherečka. „Já jsem si uvědomil, že s profesionálkou to nedám. Tak jsem si vzal taky kaskadéra. Kdyby to byly honičky v autě nebo rvačka v hospodě, tak to dám v pohodě, ale tohle byly prostě jiné scény, takové... To pr*ání se prostě točilo s kaskadéry,“ prozradil Jiří Vyorálek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Seriál Sedm schodů k moci je k vidění na platformě prima+.

Mohlo by vás zajímat: Jiřího Vyorálka nahota neděsí. Fyzicky náročnější choreografie ale nechává dublérům

K čemu vede své dvě malé děti?

Práce si váží, nejvíce pro něj ale znamená jeho rodina. S manželkou Zuzanou má dvě děti: sedmiletého syna Vincenta a čtyřletou dceru Marii. Aby s nimi mohl trávit co nejvíce času, některé pracovní nabídky i odmítá. Syna odmalička vede k tomu, aby svou mladší sestru chránil a opečovával. Tak jako kdysi jeho o deset let starší sestra Zuzana, díky níž se stal hercem. Hrávala totiž ochotnické divadlo, které ho uchvátilo.

Mohl se život jako truhlář, ve škole mu to nešlo

Nechybělo přitom mnoho a mohl se živit jako truhlář. „Byla to jedna z voleb, kam jít po základce. Já jsem tu základku nestíhal. V první třídě jsem měl v pololetí dvojku. Nechápal jsem přechod ze školky do školství. Bral jsem to jako hru. Tak jsem se pak snažil chytit, chytal jsem se zhruba těch osm let, což se mi nepovedlo. Vyznamenání jsem dostal až v prváku na konzervatoři v Brně,“ uvedl herec v talk show Honzy Dědka.

Myl okna a jezdil sbírat jahody do Skotska

Cesta na herecké výsluní ovšem byla trnitá. Než se proslavil, přivydělával si mytím oken a o prázdninách jezdil sbírat jahody do Skotska, aby bylo z čeho žít. V mládí provozoval bohémský způsob života. „Dlouho jsem si jel po svém, mimo mainstream. Věnoval se nezávislému divadlu, což bylo dost málo komfortní. Oproti tomu teď žiju opravdu docela usedle,“ poznamenal Vyorálek.

Čtěte také: Sámer Issa o rodině Žilkové: Veronika na mě čekala, Agáta je alkoholička

Přestože navenek působí jako zasmušilý muž s přísným výrazem ve tváři, ve skutečnosti je to jen jeho póza. „Já tím klamu pořád. Tvářím se, že jsem naštvanej, ale všechno to myslím jako legraci. Vypadá to jako útok, ale přitom je to sranda,“ prohlásil herec.

Jiří Vyorálek byl hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.