Celebrity

30. listopadu 2023 08:13

Eliška Reiglová

Jiřímu Bartoškovi se vrátila rakovina. Herec podstupuje onkologickou léčbu

Úspěšný český herec Jiří Bartoška (76) před devíti lety podstoupil léčbu rakoviny mízních uzlin v mezihrudí a nyní prostřednictvím své mluvčí sdělil veřejnosti nepříjemnou zprávu. Prezidentovi karlovarského filmového festivalu se zákeřná nemoc vrátila a podstupuje léčbu.

Charismatický herec, elegán, někdejší sexsymbol a dlouholetý prezident filmového festivalu v Karlových Varech Jiří Bartoška před lety dokázal porazit nemoc, s níž neúspěšně bojoval i zpěvák Karel Gott. Sám se tehdy domníval, že je konec, svůj postoj ale naštěstí změnil a léčba dopadla dobře. Nyní ho ale čeká podobný boj znovu.

Onkologická léčba

„Můžeme potvrdit, že prezident MFF Karlovy Vary v současné době absolvuje onkologickou léčbu,“ napsala deníku Blesk hercova tisková mluvčí Uljana Donátová s tím, že nepodstoupil žádnou operaci a léčba probíhá ve Fakultní nemocnici Motol.

Ohledně toho, v jaké formě se nemoc vrátila a jak se Jiří Bartoška cítí, odmítla hovořit. „Další podrobnosti sdělovat nebudeme,“ dodala. Zdraví oblíbeného herce potrápilo už letos v létě, a to zrovna v období krátce před festivalem a v jeho průběhu.

„Pan Jiří Bartoška je po prodělané viróze na rehabilitačním pobytu ve Fakultní nemocnici Motol, který absolvuje na standardním pokoji na 3. chirurgické klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy u profesora doktora Roberta Lischkeho,“ prozradila tehdy jeho mluvčí. Navzdory obavám, že bude na festivalu chybět, se ho nakonec zúčastnil.

Jiřího Bartošku v létě potrápilo zdraví:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.