Jirka přizná, že je gay, a dá Petrovi lubrikant. Co ukáže jeho lékařská zpráva?

Prostřeno! S27 (48) - Orientace

Třicetiletý elektrikář a hodinový manžel Jirka bydlí v pražském bytě a je momentálně sám. Do pořadu se přihlásil pro zábavu, úterní večer mu ale bohužel zkazila nevolnost a zimnice. Bude mu při jeho vaření lépe? A co na to řeknou ostatní?

Středeční hostitel Jirka o sobě tvrdí, že je „párty typ“ a kvůli rušnému městskému životu se také do Prahy přestěhoval. Rád k sobě domů zve kamarády, chová agamu, rybičky a snaží se chodit do fitka, aby vypadal sexy. Na menu tentokrát bude cibulový quiche z listového těsta se slaninou a čedarem, kuřecí vývar s játrovými knedlíčky, králík na česneku s rozmarýnem a karlovarským knedlíkem a jako dezert bude podávat piškotovou roládu plněnou domácí jahodovou marmeládou.

Ivana netuší, co je to quiche a nazve pokrm „kviči“. Na francouzský koláč je potřeba nakrájet spoustu cibule a Jirka si s tím poradí po svém. Nasadí si potápěčské brýle. Králíka na hlavní chod má od otcovy přítelkyně z Moravy. Petr už při čtení menu ví, že bude mít s králičím masem problém. Nakonec alespoň ochutná. Koláč by mohl být podle soutěžících podáván teplý, polévka bude dobrá a silná. Franta bohužel neuvěří, že Jirka nepoužil při přípravě bujonovou kostku. Když jim hostitel začne vyprávět, jak vyhodil zeleninu a maso z vývaru, zdá se to ostatním jako plýtvání. Neustále se jim nebude něco líbit. Jsou natolik ovlivnění názorem, že hostitel taktizuje?

Podívejte se, jak Jirka předkládá důkaz o nemoci:

Hra pro teplé letní večery obsahuje ředkev a kondomy

Jak si můžete na prima+ připomenout, v úterý bylo Jirkovi špatně. Ostatní mají dojem, že tu něco nehraje. Dnes je mu totiž dobře. Když na to přijde u stolu řeč, hostitel se bude bránit, a dokonce přinese zprávu z pohotovosti. Lékař mu nařídil klidový režim, což kvůli Prostřeno! nedodržel. „S tou nemocí je to všelijaký. Je těžké soudit,“ míní Michael. „Nevěřím mu samozřejmě, mám takové ptáčky za sebou, je to taktika,“ nenechá se obměkčit František.

Při šmejdění hosty zaujmou duhové vlaječky. „Myslím, že má spíš přítele než přítelkyni,“ prohlásí František. „To mě nenapadlo,“ říká zaskočená Ivana. Jak na to zareagují ostatní, uvidíte už vpodvečer. Každopádně si Jirka z názoru hostů nic nedělá a při zábavě si neodpustí vtípek. Cena pro vítěze v soutěži je něco pro otrlé. „Je to hra na teplé letní večery. Tady máš gel a kondomy,“ předá Jirka výhru. K tomu Petr dostane ještě bílou ředkev. Jak asi Jirka dopadne při hodnocení?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.