Jordan Haj se z padání vlasů nesložil. Zarůstám, vzkázal a odhalil nová tetování

7 pádů Honzy Dědka (22) - Emma Smetana o seznámení s Jordanem

Zpěvák Jordan Haj (34) bojuje s nemocí zvanou alopecie už spoustu let. Teprve před dvěma lety se však s bolestí, která má vliv hlavně na jeho psychiku, svěřil svým fanouškům. Tou dobou se mu nemoc naposledy rozjela na dovolené na Bali. Nyní se zpěvák na sociálních sítích pochlubil fotkami ze stejné destinace, ovšem s mnohem lepšími vyhlídkami – a dokonce ukázal hned tři nová tetování.

Nepříjemná alopecie je neinfekční onemocnění, které způsobuje vypadávání vlasů a ochlupení. Pro Jordana Haje byla před dvěma lety impulsem ke změně účesu. „V ČR to málokdo z vás ví, ale už třináct let trpím, někdy hodně a někdy skoro nepatrně, takovou docela zvláštní, relativně vzácnou, silně zrádnou nemocí, které se říká alopecia areata...,“ napsal tehdy na svůj Instagram.

Mohlo by vás zajímat: Emma Smetana o Jordanovi. Bratranec mě před ním varoval. Jak to mají se svatbou?

Jordan Haj, který tvoří stabilní pár s moderátorkou Emmou Smetanou (35) a společně mají dvě dcery Lennon Marlene a Ariel Avu, s nemocí statečně bojuje. Na sociálních sítích se pochlubil sérií fotek z Bali, na poslední z nich je také snímek jeho hlavy a dorůstajících vlasů. „Alopecie almost gone (for now), zarůstám!“ napsal zpěvák.

Mimoto ukázal také tři nová tetování obřích rozměrů, která teď zdobí jeho břicho a hruď. Prý pro sebe vymyslel koncept spočívající v tom, že do 35 let neměl žádné kérky a teď tam „poslal“ rovnou tři obrovské.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.