Pražská kráska Johnnyho Deppa ukázala společné foto. Jsem zamilovaná, přiznala

Slavný herec Johnny Depp (61) podle zahraničních médií randí s Julií Vlasovovou (29). Ruská modelka žijící v Česku před nedávnem na žádost svých fanoušků zveřejnila snímek s hvězdným hercem.

Johnny Depp, který se zapsal do srdcí diváků díky nespočtu filmů, třeba jako Jack Sparrow z legendární filmové série Piráti z Karibiku, se měl s blonďatou kráskou seznámit v roce 2021 na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Znovu se pak Depp a Vlasovová setkali v Praze v roce 2022, když byl herec známý také z filmu Střihoruký Edward na koncertní šňůře se zpěvákem Jeffem Beckem. Na svém instagramovém profilu sdílela několik snímků z vydařeného večera influencerka Nikol Treterová.

Čtěte také: Zemřel herec, který zazářil i v Pirátech z Karibiku. Při surfování ho pokousal žralok

Zdroj z hercova okolí pro magazín People v červenci potvrdil, že dvojice randí. Jedná se však prý o neformální vztah, protože ani jeden z páru nepoužívá označení přítel či přítelkyně. Zkrátka se vídají příležitostně.

Když se však Julie Vlasovové dotázal jeden z fanoušků, zda je zamilovaná, její odpověď byla ano. Dokonce uvedla, že je hodně zamilovaná.

Před nedávnem pak fanoušci ruskou modelku prosili, aby zveřejnila společný snímek se slavným hercem. A ona svým obdivovatelům vyhověla. „To je jediné, co mi pomáhá snášet nenávist zlomyslných lidí,“ cituje deník Blesk slova Vlasovové, která připsala ke snímku s Deppem, na němž ji herec objímá a ukazuje vztyčený prostředníček.

Čtěte také: Fešák Šimon Bilina po boku sympatické blondýnky. To je moje sestra, hlásil pyšně

V instagramovém příběhu se Julie někdo i dotázal, co si modelka myslí o bývalé manželce herce Amber Heard. „Nemyslím na ni,“ odpověděla krátce.

Bývalka Johnnyho Deppa prchla do Španělska. Amber Heard se snaží být nenápadná:

Sdílejte článek
Štítky láska partneři vztah Karlovy Vary Johnny Depp Julia Vlasovová Yulia Vlasova

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.