Celebrity

9. června 2023 16:40

Tomáš Durčák

Dcera Johnnyho Deppa šokuje rolí v provokativním seriálu. Tatínkovi říká všechno

Byť byl herec a čerstvý šedesátník Johnny Depp v životě dvakrát ženatý, a to včetně bouřlivého sňatku s Amber Heard (37), jenž měl soudní dohru, obě jeho děti vzešly z nemanželského vztahu s francouzskou herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradis (50). Zatímco syn Jack (21) se drží stranou pozornosti, jeho sestra Lily-Rose (24) nyní plní stránky médií po celém světě díky kontroverzní roli v novém seriálu.

Lily-Rose je díky svým rodičům francouzsko-amerického původu a ovládá také oba jazyky. Jak si asi každý dokáže představit, její dětství bylo z tohoto důvodu poměrně bezstarostné. Na druhou stranu ve 13 letech musela překousnout rozchod svých slavných rodičů, po němž žila ve střídavé péči u obou. Zároveň se díky nim odmalička stala terčem pozornosti médií.

Podívejte si, jak si slavný otec Lily-Rose v roce 2022 užil koncert v Praze:

Anorexie, odchod ze školy a herectví

Až v roce 2019 v jednom z rozhovorů přiznala, že dlouhou dobu trpěla anorexií, a záplavy komentářů na sociálních sítích hodnotící kriticky její vzhled ji proto deprimují. „Velmi mě to zraňuje a deprimuje, protože mě boj s tou nemocí stál hodně energie. Navíc jsem se anorexii musela postavit jako mnohem mladší, což bylo rovněž náročné. Každý, kdo tento problém zná, moc dobře ví, jak těžké je se pak vrátit do normálního života,“ svěřila se Deppova dcera Lily-Rose.

Už jako teenagerka se i díky statusu svého otce poprvé objevila v menších rolích v pár filmech, kde naznačila, že po rodičích nějaký ten herecký talent rozhodně zdědila. Letos má však šanci rozjet svou hereckou kariéru opravdu naplno. To je pro ni do jisté míry nutnost, jelikož v roce 2016 dobrovolně opustila studium na střední škole právě proto, aby se mohla zcela zaměřit na herectví.

Čtěte také: Dcera Dvořáka a Munzarové měla konzervatoř zakázanou. K herectví stejně sklouzla

Velkou pozornost na sebe nyní poutá hlavní rolí v novém seriálu Idol, v němž hraje mladou veleúspěšnou rockovou superstar. Jde o první takto velkou roli, kterou dostala. Tvůrce seriálu Sam Levinson se už dříve prosadil svým úspěšným seriálem Euforie, který velmi nekompromisně sledoval svět dnešní mládeže protkaný drogami, alkoholem a nezávazným sexem. Jeho nový počin má pravděpodobně za cíl stejně tak bez příkras ukázat život velkých hudebních hvězd.

Svlékání, bisexualita a kontroverzní role

To pro mladou dceru Johnnyho Deppa znamená celou řadu nahých a sexuálních scén. Jak se ale ukazuje, se svlékáním, stejně jako s jinými kontroverzemi či odvážnými tvrzeními, Lily-Rose nemá sebemenší problém. Co si o ní myslí druzí, se už naučila příliš neřešit, což také vypadá jako vlastnost zděděná po tatínkovi.

V roce 2015 se rovněž objevila v kampani propagující inkluzi a přijetí LGBT osob, přičemž mimoděk prohlásila, že i ona sama se nachází někde na LGBT spektru, což potvrzuje i fakt, že nyní randí s americkou rapperkou 070 Shake (25). V minulosti však chodila i s řadou mužů, mimo jiné s hercem Timothéem Chalametem (27). „Věděl jsem, že je bisexuálka, protože mi říká všechno,“ řekl Depp britskému deníku Daily Mail. „Máme hodně blízký vztah a jsem na to velmi hrdý,“ dodal otec Lily-Rose.

Mohlo by vás zajímat: 5 let hnutí MeToo. Komu boj proti sexuálnímu násilí obrátil život naruby?

Byť zatím diváci měli možnost vidět pouze první díl seriálu, už nyní vzbudil obrovskou vlnu pozornosti. Mimo jiné i kvůli scéně, v níž má hlavní hrdinka v podání Lily-Rose na obličeji mužský ejakulát. Seriál byl promítán i na nedávném festivalu v Cannes, takže unikly náplně dalších sexuálních i poměrně kontroverzních scén. V jedné takové jí má herecký kolega Weeknd surově zbít, načež jej Lily-Rose požádá, aby pokračoval, což násilníka začne sexuálně vzrušovat.

Seriál Idol diváky nesmiřitelně rozděluje

Soudě dle reakcí zatím seriál diváky rozdělil na dva tábory. Ten první ho chválí proto, že se nebojí syrové reality a ukazuje svět slavných bez příkras. Ti druzí jej naopak odsuzují jako toxický, mizogynní a místy až nechutný. Zvláště proto, že hlavní hrdinka stráví nemalou část děje buď jen nahá, nebo při sexu či masturbaci. „Nesnažíme se vyprávět příběh někoho jiného, není to založeno na nikom konkrétním. U této role mě ale inspirovalo mnoho různých lidí. Někteří byli popové hvězdy, jiní ne,“ okomentovala seriál sama Lily-Rose, čímž dementovala názor, že seriál vychází ze života Britney Spears.

Čtěte také: Svléká se Britney Spears i Nela Slováková. Expertka odhalila, co je nutí k nahotě

Ať už nakonec za svou roli jako celek sklidí chválu, nebo ne, jedno je jisté. Ve svém věku si už dokázala vybudovat mnohamilionovou základnu fanoušků z celého světa. Přestože si až nyní užívá své opravdu první velké pracovní příležitosti, všude o ní píší média a jen na Instagramu pomalu a jistě atakuje hranici osmi milionů sledujících. Na svém profilu mimochodem řadou lechtivých snímků nahoře bez či v krajkovém prádle jen potvrzuje, že nahota je to poslední, s čím má problém. Sám Johnny Depp se zatím k seriálu nijak nevyjádřil. Příspěvek své dcery k premiéře seriálu na Instagramu však olajkoval, což naznačuje mnohé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.