Fešák Šimon Bilina po boku sympatické blondýnky. To je moje sestra, hlásil pyšně

Šimon Bilina vyvedl krásnou sestru

Herec Šimon Bilina (29) se objevil ve společnosti krásné slečny. Kdo by si však myslel, že se jedná o jeho přítelkyni, byl by na omylu. Na letní tiskovou konferenci televize Prima přišel v doprovodu své sestry Šárky. Sourozenci si jsou blízcí i po umělecké stránce a exkluzivně prozradili, jak vznikla společná píseň.

V minulosti byl charismatický herec Šimon Bilina zamilovaný do slečny ze stejné branže. Od jejich rozchodu však žádnou další známost nepotvrdil. Ačkoliv se v médiích spekulovalo o možném vztahu s kolegyní Michaelou Pecháčkovou, s níž tvoří jeden z nejkrásnějších seriálových párů, jednalo se o pouhé zkazky a jejich vzájemná náklonnost je čistě přátelská.

Čtěte také: Móda z tiskovky Primy: Burešová ve lnu, mladistvá Bernášková a rebelka Pergnerová

Leckdo by si mohl myslet, že jeho novou přítelkyní je pohledná modrooká blondýnka, jež ho doprovodila na letní tiskovku televize Prima. Je to ale úplně jinak. „To je moje sestřička Šárka,“ představoval ji hrdě Šimon. Ačkoliv si po vzhledové stránce nejsou sourozenci nijak extrémně podobní, povahou a uměleckým cítěním jsou na stejné vlně. Dokonce spolu nazpívali song. „Ta skladba se nám oběma tak nějak zároveň zdála. Měli jsme podobný drive a myšlenky, tak jsme to nahráli. Je to píseň, která posiluje ducha a dělá dobrou náladu,“ popsali exkluzivně pro prima+ s tím, že ji plánují brzy vydat.

Přestože k herectví a kameře Šárka Bilinová netíhne, uměleckou duši v sobě nezapře. „Ségra je malířka. Pořádá výstavy a vytváří nádherné obrazy, které jsou i k prodeji,“ láká na její instagramový profil představitel Haďáka, z něhož se v seriálu ZOO stane tatínek. Na díl, ve kterém se Sid a Adam dozví, že budou mít miminko, se můžete podívat exkluzivně již nyní na prima+. „Jinak to ale nebylo poprvé, co jsme se takhle sešli. Ségruška už se mnou hrála v různých kapelách a zpívala,“ doplňuje Šimon a Šárka přitakává.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.