Sid a Haďák budou mít miminko. Nečekané těhotenství odhalí žirafa

Žirafa vycítí těhotenství Sid – ZOO (212)

Z Michaely Pecháčkové a Šimona Biliny coby Sid a Adama budou rodiče. Přesně tak zní předpověď žirafí samice, která nevolnosti půvabné blondýnky nepřisuzuje nachlazení, ale právě těhotenství. A má pravdu! Požehnaný stav šokuje nejen Sid, ale i budoucího tatínka Haďáka. Na jejich reakce se podívejte v exkluzivních ukázkách.

I když se Sid poslední dny necítí dobře, nevolnost připisuje viróze. Ani ve snu by ji nenapadlo, že důvod jejích zažívacích obtíží může být úplně jiný. Na myšlenku možného těhotenství ji překvapivě přivede žirafa. „Jak to víš, Žaneto? Jsi si tím jistá?“ ubezpečuje se veterinářka Tamara, zda správně rozumí. I ona totiž, stejně jako Anežka v podání Pavly Tomicové, oplývá nadáním rozmlouvat se zvířaty.

„To je skvělý, budu první, kdo jí bude blahopřát,“ usmívá se Tamara na žirafu, zatímco Sid absolutně nechápe, oč jde. „Gratuluju. Jsi těhotná,“ prozradí konečně veterinářka, o čem s žirafou mluví. Takovou zprávu Sid rozhodně nečekala. „Co? To je blbost,“ tvrdí bohatá dědička sklářského impéria v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete exkluzivně podívat již nyní na prima+. Přesto znejistí a raději si udělá těhotenský test. „Je to pozitivní,“ culí se blondýnka, zatímco Julie a Tamara se k ní vrhnou a radostně ji objímají.

Mohlo by vás zajímat: Do toho dorosteš, slýchají bezdětné dívky. Některé Češky se však do těhotenství nehrnou

Co na nečekanou novinku ale řekne Haďák? Už jednou si Sid myslela, že je těhotná. Miminko také plánovali v době, kdy tragicky zemřel tatínek Sid Eduard a péčí o vnouče chtěli rozehnat chmury a smutek Alice. Ani v jednom z případů se však požehnaný stav ošetřovatelky žiraf nepotvrdil. Až tentokrát. Mladá žena je v rozpacích a obává se, jak na zprávu o miminku zareaguje Adam. Bude zaskočený a šťastný zároveň? Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.