Celebrity

31. ledna 2024 19:30

Eliška Reiglová

Justin Timberlake čelí nenávisti od fanoušků Britney. Snaží se mu zničit kariéru

O Britney Spears (41) je známo, že její vztahy byly poněkud turbulentní. Výjimkou není ani ten se zpěvákem Justinem Timberlakem (43), s nímž tvořila pár v rozpuku své kariéry. Poté, co ve své knize The Woman in Me prozradila, že ji přiměl k potratu a podvedl ji, armáda jejích fanoušků se stará o to, aby jeho kariéra byla co nejméně úspěšná.

Britney Spears, která se v minulosti honosila titulem popové princezny, byla v listopadu roku 2021 soudem osvobozena z třináctiletého opatrovnictví, během něhož byla pod dohledem svého otce Jamieho Spearse. Po téměř dvou letech svobody vydala memoáry s názvem The Woman in Me, v nichž prozradila spoustu informací ze svého soukromí. Ty poněkud kompromitují jejího ex.

Není žádným tajemstvím, že Spears má velmi silnou fanouškovskou základnu. Ta momentálně stojí v pomyslném boji proti Justinovi Timberlakeovi, který 43. narozeniny neslaví v poklidu, jak si pravděpodobně přál. Důvodem je, že na světlo světa vyplavalo, jak se před dvaceti lety ke své bývalé přítelkyni choval.

Čtěte také: Oblíbený hotel Britney Spears jí zakázal přístup. Obnažovala se a pohoršovala hosty

„Justin z těhotenství nadšený nebyl. Řekl, že na miminko nejsme připravení, že jsme moc mladí. Být to jen na mě, nikdy bych to neudělala, ale Justin si byl jistý, že nechce být otcem,“ popsala zpěvačka, jak ji přiměl jít na potrat, jak vyplývá z úryvku zveřejněného magazínem People. V knize se rozepsala také o tom, jak ji Timberlake podváděl.

Záměrné potopení hitu

Ve druhé polovině ledna někdejší frontman chlapeckého uskupení 'N Sync vydal první píseň z nového alba zvanou Selfish. Fanoušci Britney si nicméně vzpomněli, že zpěvačka vydala stejnojmennou píseň v roce 2011, a tak si ji začali přehrávat natolik, že shodili nový singl Justina Timberlakea z první příčky žebříčku Hot 100 chart.

„Justina mrzí, jak se choval, když byli s Britney spolu, přestože jeho osobnost, kariéra, životní styl a priority jsou nyní, po 20 letech, radikálně odlišné. Tato kniha je pro něj noční můrou, protože uvrhla celou rodinu do chaosu. Načasování je stejně zraňující jako samotná odhalení,“ řekl zdroj deníku The Sun. Zpěvákovi tak zřejmě nezbývá, než těžké časy přečkat.

Justinovu ex Britney Spears čeká náročný rozvod:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.