Celebrity

15. srpna 2024 13:49

Michaela Vlčková

Penny z Teorie velkého třesku se zasnoubila. Kaley Cuoco půjde k oltáři potřetí

Hvězda seriálu Teorie velkého třesku Kaley Cuoco (38) oznámila fanouškům na sociální síti Instagram radostnou novinku. Partner Tom Pelphrey (42) ji požádal o ruku. Herečka, která se bude vdávat už potřetí, se navíc pochlubila prstenem s obřím diamantem.

Poté, co dvojice minulý rok přivítala na svět rozkošnou holčičku, nyní oznámila další velký životní krok. Kaley Cuoco a herec známý ze seriálu Ozark se budou brát.

Radostnou novinkou se představitelka seriálové Penny z Teorie velkého třesku pochlubila ve středu ve svém instagramovém příběhu, kde nejprve sdílela společnou fotku, na které je vidět i zásnubní prstýnek. „Úžasný víkend,“ okomentovala snímek s partnerem.

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku je těhotná. Lauren Lapkus bude mít holčičku

Hned na to následuje několik společných rodinných fotek, ale i video, kde je prstýnek vidět detailněji. „Jaká divoká a nádherná cesta životem může být. Jsem vděčná za každou cestu, která mě k tobě svedla,“ vzkázala svému teď už snoubenci Cuoco.

Speciální prstýnek

Zásnubní prstýnek, se kterým Tom Pelphrey poklekl před svou životní lásku, není jen tak ledajaký.

Tom se totiž spojil s luxusní šperkařskou značkou Shahla Karimi, aby své partnerce vytvořil výjimečný a jedinečný kousek. „Jediný kousek dokonalosti na světě. Mé srdce puká. Děkuji,“ napsala Cuoco k videu, kde se chlubí prstýnkem s obřím diamantem.

Třetí veselka

Herečka, která mimo jiné zazářila také v televizním seriálu Letuška, potvrdila svůj vztah s Tomem v květnu 2022, připomněl server The Sun. O necelý rok později pak pár přivítal na svět prvního společného potomka. Dcera Matilda se jim narodila v březnu 2023.

Kaley Cuoco byla v minulosti vdaná již dvakrát. Poprvé si své ano řekla s profesionálním tenistou Ryanem Sweetingem, za něhož byla vdaná mezi lety 2013 až 2016. Druhou veselku měla s Karlem Cookem. Manželi byli v letech 2018 až 2022.

Vojta Kotek vzpomíná na začátky s Mádlem. Film Vlny je po dvaceti letech symbolicky spojil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.