Celebrity

20. března 2024 08:50

Zuzana Schneidewind

Kateřina Brožová čelí podezření. V seriálu si na ni došlápne polda Matásek

Kateřina Brožová jako podezřelá v seriálu Polda ve středu večer na Primě

Kateřina Brožová se v pokračování oblíbeného krimiseriálu představí jako schopná a rázná makléřka v luxusní realitní kanceláři. Díky natáčení se opět setkala s kolegou Davidem Matáskem. Neuvěříte, kolik let uběhlo od jejich dosud poslední spolupráce před kamerou.

Marcela Zahradníková v podání Kateřiny Brožové se připlete ke zločinu vraždy, a tak sama okusí, jaké to je, když se dostane do hledáčku poldů a bude jednou z podezřelých.

„Pracuje v luxusní realitce, je dost od rány a taky docela noblesní. Je příjemné se v takovém seriálu objevit, protože vím, že je sledovaný a oblíbený. Navíc jsem se tam potkala s moc fajn kolegy, které jsem dlouho neviděla,“ vzpomíná na natáčení dílu Poldy, který uvidíte ve středu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, Kateřina Brožová. Právě mrtvola krásné kolegyně v luxusní vile přivádí kriminalisty do světa realitních makléřů a překvapivých praktik, ke kterým se někdy uchylují. Detektivové budou muset nahlédnout pod pokličku obchodu s luxusními nemovitostmi. „Jsem organizačně schopná a výřečná, takže asi bych dokázala takovou práci dělat, ale zatím jsem nepocítila tu potřebu,“ usmívá se herečka, která se na place potkala s Davidem Matáskem po dlouhých 30 letech.

Více zajímavostí ze seriálu Polda: Barbora Bezáková má novou roli. Jako expertka na mrtvoly rozpálí nejen poldu Matáska

„Potkávali jsme se na různých akcích nebo při nějakých příležitostech – i pracovních, ale přímo před kamerou jsme spolu točili v Brně a ten film se jmenoval Stalo se to v Aleppu. Hrála jsem tam s Davidem a Martinem Havelkou. Film točil Viktor Polesný a oni dva tam hráli takové parchanty, takové chlapáky, a já něžnou dívku. A to je třicet let, prosím pěkně, takže tak jsme zavzpomínali,“ prozrazuje Brožová, která už jednou nabídku zahrát si v Poldovi dostala.

Čtěte také. Morávková urazila Čenského: Točili jsme postelovou scénu, bohužel. Líbal mě pod pupíkem

„Tenkrát jsem dostala nabídku na jednu epizodní roli, ale časově se to nesešlo, takže jsem ráda, že druhý pokus už vyšel. A jsem také ráda, že jsem se potkala i s kolegou Honzou Čenským. Sice jen v zákulisí, protože jsme se tak hezky střídali v maskérně, ale i to bylo moc fajn,“ dodává herečka, která se pomalu vzpamatovává z nedávné smrti svého domácího mazlíčka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.