Celebrity

20. března 2024 08:50

Zuzana Schneidewind

Kateřina Brožová čelí podezření. V seriálu si na ni došlápne polda Matásek

Kateřina Brožová jako podezřelá v seriálu Polda ve středu večer na Primě

Kateřina Brožová se v pokračování oblíbeného krimiseriálu představí jako schopná a rázná makléřka v luxusní realitní kanceláři. Díky natáčení se opět setkala s kolegou Davidem Matáskem. Neuvěříte, kolik let uběhlo od jejich dosud poslední spolupráce před kamerou.

Marcela Zahradníková v podání Kateřiny Brožové se připlete ke zločinu vraždy, a tak sama okusí, jaké to je, když se dostane do hledáčku poldů a bude jednou z podezřelých.

„Pracuje v luxusní realitce, je dost od rány a taky docela noblesní. Je příjemné se v takovém seriálu objevit, protože vím, že je sledovaný a oblíbený. Navíc jsem se tam potkala s moc fajn kolegy, které jsem dlouho neviděla,“ vzpomíná na natáčení dílu Poldy, který uvidíte ve středu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, Kateřina Brožová. Právě mrtvola krásné kolegyně v luxusní vile přivádí kriminalisty do světa realitních makléřů a překvapivých praktik, ke kterým se někdy uchylují. Detektivové budou muset nahlédnout pod pokličku obchodu s luxusními nemovitostmi. „Jsem organizačně schopná a výřečná, takže asi bych dokázala takovou práci dělat, ale zatím jsem nepocítila tu potřebu,“ usmívá se herečka, která se na place potkala s Davidem Matáskem po dlouhých 30 letech.

Více zajímavostí ze seriálu Polda: Barbora Bezáková má novou roli. Jako expertka na mrtvoly rozpálí nejen poldu Matáska

„Potkávali jsme se na různých akcích nebo při nějakých příležitostech – i pracovních, ale přímo před kamerou jsme spolu točili v Brně a ten film se jmenoval Stalo se to v Aleppu. Hrála jsem tam s Davidem a Martinem Havelkou. Film točil Viktor Polesný a oni dva tam hráli takové parchanty, takové chlapáky, a já něžnou dívku. A to je třicet let, prosím pěkně, takže tak jsme zavzpomínali,“ prozrazuje Brožová, která už jednou nabídku zahrát si v Poldovi dostala.

Čtěte také. Morávková urazila Čenského: Točili jsme postelovou scénu, bohužel. Líbal mě pod pupíkem

„Tenkrát jsem dostala nabídku na jednu epizodní roli, ale časově se to nesešlo, takže jsem ráda, že druhý pokus už vyšel. A jsem také ráda, že jsem se potkala i s kolegou Honzou Čenským. Sice jen v zákulisí, protože jsme se tak hezky střídali v maskérně, ale i to bylo moc fajn,“ dodává herečka, která se pomalu vzpamatovává z nedávné smrti svého domácího mazlíčka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.