Celebrity

10. července 2023 17:55

Zuzana Schneidewind

Jak vypadají herci z německé verze seriálu s Vojtou Kotkem? Podoba je neuvěřitelná

UP-Spot Prima+ Einstein II

Tom Back a Vojtěch Kotek, Annika Ernst a Anna Polívková či Rolf Kanies a Pavel Zedníček. Ztvárnili tu samou seriálovou postavu – prapravnuka génia Einsteina, vyšetřovatelku a šéfa kriminálky. Porovnejte, jak dalece jsou si podobní hlavní představitelé primácké verze seriálu s německým originálem.

Německý Einstein se prodal do více než stovky oblastí po celém světě včetně Maďarska, Španělska, či Portugalska. V Česku už nyní můžete na prima+ okusit díly nejnovější II řady. Původního hrdinu ztvárnil fešák Tom Back, kterého čeští diváci dobře znají z jiného německého seriálového hitu z prostředí dálniční policie – Kobra 11.

Jak tedy vyhlížejí německý a český představitel nesnesitelného génia Einsteina, německá komisařka Vrabcová a šéf kriminálky?

1. Nesnesitelný génuis a prapravnuk Einsteina

Tom Back a Vojtěch Kotek jsou opravdu velcí konkurenti. Kdyby spolu tito dva herci soupeřili v soutěži krásy a mužnosti, netroufáme si říct, kdo z nich by vyhrál.

V Německu: Tom Back jako Felix Winterberg

V Česku: Vojtěch Kotek jako Filip Koenig

Populární herec Tom Back má filmařům co nabídnout – zpívá, profesionálně tančí a umí hrát na několik hudebních nástrojů. Na jeho vypracované postavě se jistě podepisuje i jeho sportovní průprava. Šermuje a hraje fotbal či tenis. Pro roli geniálního vědce, který musí také dobře vypadat, je prostě Tom Back jako stvořený. Ke všem dovednostem se plynně domluví anglicky, francouzsky a samozřejmě německy.

Pokud se vám seriál Einstein líbí, ohodnoťte ho na Kinoboxu.

V rozmanitosti koníčků a uměleckého talentu jsou si hlavní představitelé Einsteina, kterého můžete o prázdninách sledovat každé pondělí večer na Primě, podobní. A co se týká soukromí? Tom požádal svou přítelkyni Ehefrau Chryssanthi Kavazi na dovolené v Thajsku o ruku, svatba se konala v řeckém duchu, protože jeho žena je napůl Řekyně.

Vojtěch Kotek rovněž patří k idolům mnoha žen, je úspěšný nejen jako herec, ale i coby režisér, moderátor a hudebník. Dnes už je podobně jako Back manžel i táta. Dřív ale Vojta Kotek řešil problémy s ženami i komunikací.

2. Pořádkumilovná vyšetřovatelka z oddělení vražd

Vyšetřovatelka na oddělení vražd má ráda systém a pořádek a její šéf zase její dobré výsledky. Je trochu upjatá, ale dokáže se rozčílit, když jí někdo hází klacky pod nohy. Nervy pak obaluje čokoládou. Jako svobodná matka miluje svého syna, který je po vážné operaci.

V Německu: Annika Ernst jako Elena Lange

V Česku: Anna Polívková jako Lenka Vrabcová

Annika odstartovala hereckou kariéru na gymnáziu, kde navštěvovala dramatický seminář. Jemu vděčí za tři měsíce na hereckém workshopu v New Yorku. Jakmile dokončila hereckou školu, nabídky se jí jen hrnuly. Šla doslova z jedné role do druhé, na svém kontě už má několik seriálů. Dnes sedmatřicetiletá herečka žije se přítelem a dcerou v Berlíně.

Anna Polívková se do manželství nežene. Mužům přitom s trochou nadsázky láme srdce na počkání.

3. Ostřílený šéf kriminálky

V seriálu Einstein – případy nesnesitelného génia, který můžete sledovat také na prima+, kde každý týden vychází nový premiérový díl II. řady, je to policajt staré školy. Zásadový, rozumný a lpící na dobré pověsti svého oddělení.

Čtěte také: Pavel Zedníček byl v sedmém nebi. Jana Švandová mu splnila sen mnoha mužů

V Německu: Rolf Kanies jako Stefan Tremmel

V Česku: Pavel Zedníček jako Ivan Urban

Kvality herce Pavla Zedníčka snad ani netřeba představovat. Jeho německý kolega Rolf Kanies je ve své domovině rovněž uznávaným divadelním a filmovým hercem. Režiséři ho velmi rádi obsazují právě do kriminálek. Dlouhou dobu byl totiž pro televizní diváky neznámý, jelikož do svých 40 let hrál jen na divadelních prknech. Od té doby má na kontě přes sto filmových a seriálových rolí. Mluví anglicky, francouzsky, italsky a rusky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.