Celebrity

26. dubna 2024 14:40

David Laštovka

Kláře Issové přebrala muže sestřenice Martha. Jejich vztahy byly kvůli tomu napjaté

Klára Issová v roli sama sebe - Vytoč mého agenta (1)

Herečka Klára Issová, která slaví 45. narozeniny, na lásku štěstí nemá. Filmový producent a režisér David Ondříček, s kterým měla vážnost známost pět let, nakonec skončil v náruči její sestřenice Marthy Issové. Vzal si ji za ženu a dnes už s ní má dvě dcery. Půvabná Klára vysněného muže dosud nenašla.

Klára Issová se s Davidem Ondříčkem do sebe zamilovali v roce 2005 během natáčení filmu Grandhotel, který on režíroval a ona v něm hrála hlavní roli. Ondříček byl v té době sice zadaný, měl syna Rudolfa, láska ale bývá mocná čarodějka a srdci se poručit nedá. Odešel od rodiny a začal žít s Klárou. Ta s ním toužila po miminku i po svatbě, místo toho přišel po pěti letech nečekaný rozchod.

Zatímco herečka se z něj jen těžko vzpamatovávala, Ondříček se krátce nato dal dohromady s její sestřenicí Marthou Issovou. Od té doby byly mezi nimi vztahy napjaté a několik let spolu nemluvily. Klára nakonec oběma odpustila a došlo k usmíření. Martha si Davida po deseti letech vztahu vzala za muže a má s ním dvě dcery: Františku a Emilku.

Čtěte také: Barbora Seidlová po dětech nikdy netoužila: Ženy jsou manipulovány stát se matkami

Rozchod s mladším partnerem

Klára toho pravého dosud nenašla. Poslední vztah s mladším partnerem Jakubem Kopou jí nedávno krachl a ona si tak znovu zvyká na samotářský život. Jak přiznala, dokonce už začala mluvit sama se sebou. „Někdy dělám to, že se ráno probudím a samu sebe pozdravím. Řeknu si: ‚Dobré ránko, Klárko.‘ Tak co, člověk je sám doma. Tak, když tě nikdo nepozdraví, tak na sebe promluvím. Ani nechodím k zrcadlu. Často odcházím z domova, aniž bych se do toho zrcadla koukla,“ prozradila herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

V soukromém životě se jí příliš nedaří, v tom pracovním naopak ano. Stala se velmi obsazovanou herečkou a práce má až nad hlavu. Zahrála si například v seriálech Vytoč mého agenta, který můžete sledovat v neděli večer na Primě nebo na prima+, či Kapitán Exner. K herectví ji přivedl její otec, když ji přihlásil do dramatického kroužku. Poté studovala na Pražské konzervatoři.

Klára Issová o roli v seriálu Vytoč mého agenta:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.