Celebrity

27. září 2023 05:30

David Laštovka

Chaos a kocourkov. K volbám na Slovensku se vyjádřili Rolins, Verešová i Kramár

Bývalí ministři zahraničí Svoboda a Zaorálek k volbám na Slovensku

O víkendu čekají Slovensko předčasné parlamentní volby. Situace u našich východních sousedů je velmi napjatá a vyostřená. Redakce webu Prima Ženy zjišťovala, zda se k volbám chystají i slovenské celebrity, které jsou české společnosti dobře známé.

Z reakcí slovenských celebrit je zřejmé, že situace u našich východních sousedů je před parlamentními volbami velmi vyhrocená. Většina oslovených se bála veřejně sdělit svůj názor. Mluvila spíše v náznacích. Jednou z výjimek byla slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová.

„Nadcházející volby jsou pro Slovensko nesmírně důležité. Naše krajina je po třech a půl letech v hrozném morálním i ekonomickém stavu. Z toho důvodu věřím, že Slováci nebudou volit ty strany, které to všechno způsobily a byly ve vládě, i když se teď tváří, jako by byly v opozici. Měli bychom tedy volit strany, které mají odborníky,“ uvedla Belohorcová.

Čtěte také: Zuzana Belohorcová podniká v realitách. Prozradila, jak křičí Slovenky při orgasmu

V tom, koho bude volit, má jasno. Konkrétní být ale nechtěla. „Pro mě osobně je důležité, aby měli levicové smyšlení, uměli naše Slovensko nastartovat a dát lidem vizi. Jednoznačně preferuji lidi, kteří mají už s vládnutím zkušenosti, i když s chybami, ale i s velkými výsledky. Pro mě je nepřijatelná strana Progresivní Slovensko, jejíž politika není v souladu s potřebami Slovenska. Tyto volby jsou pro slovenský národ rozhodující a věřím, že Slováci právem celému světu ukážou, kterým směrem chceme jít,“ dodala moderátorka.

Kramár zatím neví, Rolins naříká nad kocourkovem

Herec Maroš Kramár ještě netuší, kterou stranu podpoří svým hlasem. „Ve společnosti je to nyní hodně vyhrocené. Je to hrozné... Volit určitě půjdu, koho, to ale ještě nevím. Rozhodnu se na poslední chvíli. Doufám, že to nakonec všechno dobře dopadne a lidé se semknou. Snad vznikne vláda, která bude orientovaná na západ, nikoliv na východ,“ prohlásil herec.

Mohlo by vás zajímat: Maroš Kramár se raduje ze vzácného setkání s dcerou. Moc mě nezná, přiznal

Ostatní slovenské osobnosti už tolik sdílné nebyly. „Raději se k tomu ani nechci vyjadřovat. Z politické situace na Slovensku je mi smutno. Kroutím nad tím nevěřícně hlavou. Je to kocourkov,“ sdělila zpěvačka Dara Rolins.

Mnozí se k volbám odmítají vyjadřovat

„Politické dění na Slovensku sleduji, veřejně se k němu ale vyjadřovat nechci. Volit určitě půjdu, ale koho, to si s dovolením nechám pro sebe,“ konstatovala herečka Daniela Šinkorová. „Situace ve společnosti je velmi napjatá. Nezlobte se, ale o politice se bavit raději nechci,“ přiblížila herečka Zdena Studénková, která zazářila ve slavné české komedii S tebou mě baví svět. „Děkuji za optání, ale na Slovensku panuje takový chaos a bordel, že už z principu volit nebudu,“ poznamenala modelka Andrea Verešová.

Další z oslovených, například operní pěvec Štefan Margita nebo režisér filmu Fontána pro Zuzanu Dušan Rapoš, se o předčasných volbách na Slovensku a svých sympatiích k jednotlivým kandidujícím stranám, odmítli bavit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.