Celebrity

24. srpna 2022 19:30

Tomáš Durčák

Konec třetího manželství? Sylvester Stallone si nechal přemalovat tetování ženy

Vše nasvědčuje tomu, že 25 let trvající manželství Sylvestera Stalloneho (76) a jeho manželky Jennifer Flavin (54) je blízko svému konci. Hvězda filmů s Rockym si zrovna nechala z pravého ramena odstranit tetování, zatímco jeho žena sdílela na Instagramu jasný náznak toho, že jí na manželovi již nezáleží.

Sylvester Stallone se zbavil jednoho ze svých ikonických tetování, které si nechal přemalovat vyobrazením Butkuse, Rockyho bullmastifa z veleúspěšných boxerských filmů. Jeho manželka mu to zase oplatila snímkem na Instagramu, kde objímá jejich tři společné dcery.

Flavin k fotce napsala: „Tahle děvčata jsou moje všechno. Na ničem jiném nezáleží. My čtyři navždy.“ Pozorní fandové už si také stihnuli všimnout, že přestala svého manžela na Instagramu sledovat. Víc vodítek, že je u Stallonů doma něco špatně, asi nikdo nepotřebuje.

Prý jen nedorozumění

Sylvesterova publicistka Michelle Bega však nadále trvá na tom, že vztah je naprosto v pořádku a jde jen o nedorozumění okolo zpackaného obnovení tetování manželčina portrétu na Stalloneho rameni.

„Pan Stallone si chtěl nechat obnovit a zvýraznit tetování obrazu jeho manželky, ale výsledek byl neuspokojivý a bohužel i neopravitelný,“ vysvětlila Bega pro Daily Mail s tím, že se Sylvester rozhodl neopravitelně zničené tetování nahradit novým obrazem svého psa Butkuse ze snímku Rocky.

„Pan Stallone svou rodinu nesmírně miluje. A celá rodina aktuálně společně natáčí reality show, která bude mít premiéru na streamovací službě Paramount+“, dodala publicistka, která odmítla poskytnout jakékoli další komentáře.

Sylvester Stallone se naposledy pochlubil tetováním své ženy 9. srpna na svém Instagramu. Ale jen o devět dní později tatér Zach Perez sdílel online snímek, na němž pracuje právě na Stalloneho pravém rameni, odkud zmizel portrét manželky a nahradilo ho vyobrazení malého štěněte.

Perez nakonec snímek nového tetování ze sítí smazal poté, co se mu pod ním začaly velmi rychle množit dotazy na to, proč si filmová hvězda nechala přemalovat tetování své manželky.

Než si uvědomil, že je to ta pravá, trvalo to téměř 10 let

Stalloneho třetí sňatek se až doposud zdál být jedním z nejpevnějších a nejlépe fungujících manželství v Hollywoodu. S o 22 let mladší Jennifer Flavin začal randit v roce 1988 poté, co zkolabovalo jeho krátce trvající druhé manželství s herečkou Brigitte Nielsen (59).

Napoprvé jim jejich vztah ovšem nevydržel. Stallone si totiž začal s modelkou Janice Dickinson, která následně tvrdila, že je otcem její malé holčičky. Prkenný Sylvester tak vztah s Flavin ukončil dopisem, který jí podle všeho poslal skrz doručovací službu FedEx, což ona později označila za „odbyté“.

Až když test DNA odhalil, že Stallone otcem není, opustil Dickinson. Následoval ještě románek s herečkou Angie Everhart, s níž se dokonce zasnoubil, ale ani tentokrát to nevyšlo. Nakonec se záletník a playboy Stallone vrátil zpět k Flavin, kterou si 17. května 1997 vzal za ženu.

Jennifer Flavinová dokázala záletnického hřebce zkrotit

Těžko byste tehdy našli někoho, podle koho mělo zrovna tohle manželství přetrvat celých 25 let. „Nejsem naivní ohledně toho, co se děje, když zrovna spolu nejsme. Je to 45letý muž a já nemůžu nijak změnit to, jaký je,“ řekla tehdy Flavin magazínu People.

„Není to ale žádný každodenní záletník. Trávíme spolu pět nocí ze sedmi každý týden, takže nevím, jak by si na to vůbec našel čas,“ dodala.

Ať už bylo její tajemství jakékoli, Jennifer dokázala tohohle hřebce zkrotit a letos v květnu spolu manželé oslavili 25. výročí sňatku, z něhož vzešly dcery Sophia (25), Sistine (24) a Scarlet (20). Stallone měl také z prvního manželství s Sashou Czack dva syny. Starší Sage zemřel v roce 2012 ve věku 36 let na infarkt, mladší Seargeoh má dnes 43 let.

Manželství jako z pohádky

„Trvalo mi 19 let, než jsem si uvědomil, že má vždycky pravdu“ řekl o své ženě Stallone v interview v roce 2010. „Pochopil jsem, že ženy mají talent, alespoň Jennifer, dělat neuvěřitelně erudovaná, moudrá a chytrá rozhodnutí. Já vždycky skočím, aniž bych se rozhlédnul. Ona se vždycky rozhlídne a nikdy jen neskočí,“ dodal.

„Je neuvěřitelně bezpečná. Takže teď konečně říkám: 'Miláčku, všechna rozhodnutí děláš ty. Hotovo, hotovo, hotovo. Věřím ti. ' Tohle jsem nikdy předtím s nikým neměl. Nikdy. Věci nebyly vždycky tak příčetné,“ vyzdvihl svou ženu Stallone.

K letošnímu čtvrtstoletí společného manželství jí napsal: „Neexistuje dostatek slov, která by popsala, co tato neuvěřitelně obětavá a trpělivá žena znamenala pro naše životy, a já si jen přeji, aby těch let mohlo být dalších 25!“

Ona odpověděla vlastním postem: „Děkuji, že jsi mě vždy dokázal rozesmát a vždy jsi miloval a chránil naši překrásnou rodinu! Naše manželství je každým rokem lepší a nemůžu se dočkat toho, až spolu strávíme zbytek našich životů!“

Vyjádření obou manželů zatím chybí

Kromě zmizelého tetování a podezřelého postu na Instagramu manželky zatím ani Stallone, ani Flavin na dohady, zda jejich manželství neprochází krizí, nijak nereagovali. A pokud prochází, Sylvesterova publicistka určitě nebude tím, kdo takovou zprávu jako první vypustí na veřejnost. Je ostatně placená od toho, aby případné kauzy klidnila a dementovala.

Na to, jaká je pravda, si tak zřejmě budeme muset počkat až do dalších postů na sociálních sítích od některého z manželů. Anebo do chvíle, než promluví někdo z jejich okolí, kdo zná pravdu.

Sdílejte článek
Štítky rozvod Instagram manželství tetování Sylvester Stallone Jennifer Flavinová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.