Celebrity

14. března 2024 09:52

Eliška Reiglová

Královna Camilla se dočkala vlastní panenky. Barbie bokovka, smějí se jí lidé

U příležitosti recepce s názvem Women of the World v Buckinghamském paláci se královna Camilla (76) dočkala vlastní panenky. Tu dokonce dostala oděnou do stejných šatů, které zrovna měla na sobě ona sama. Dárkem se rozhodla pochlubit na sociálních sítích, tam se ale dočkala především výsměchu od lidí, kteří ji stále nemohou vystát kvůli starým křivdám.

Od korunovace Karla III. do funkce krále se jeho manželka, královna Camilla, výrazně podílí na společenském dění nejen ve Velké Británii. U příležitosti Mezinárodního dne žen uspořádala o několik dní později recepci s názvem Women of the World, tedy „Ženy světa“, na níž byla přítomná například také herečka Helen Mirren či zpěvačka Mel B ze skupiny Spice Girls.

Darem dostala královna manželka vlastní panenku. „Velice, opravdu velice děkuji. Je nádherná. Ubrali jste mi tak padesát let,“ zasmála se Camilla, jak ji cituje magazín People. Dodala, že každá žena by měla mít svou Barbie. Panenkou se následně pochlubila na sociálních sítích královské rodiny, tam se ale dočkala spíše výsměchu a kritiky než chvály.

Ženatý přítel není součástí balení

Lidé Camille stále nemohou odpustit, že měla s králem poměr ještě v době, kdy byl ženatý s princeznou Dianou. Tu národ miloval, a tak se některým komentářům zřejmě nelze divit. „Barbie bokovka - ženatý přítel není součástí balení,“ napsala pobaveně jedna ze sledujících královské rodiny.

„Tahle panenka ničí manželství a pak si nenápadně přivlastní korunu. Je k smíchu, když mluví o ženských právech, protože sama jednu ženu velmi pošpinila,“ napsal další kritik královny. „První manželka se prodává odděleně,“ zaznělo dále v komentářích. Zdá se tak, že ač si Camilla už mnoho lidí naklonila, jiné o svých kvalitách pravděpodobně nepřesvědčí nikdy.

Král Karel III. se po diagnóze rakoviny pomalu vrací k práci:

Sdílejte článek
Štítky milenka Velká Británie Princezna Diana panenka Barbie Karel III. Camilla, královna-manželka Britská královská rodina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.