Anna Kadeřávková jako pravá blondýnka. V růžovém kompletu všechny oslnila

Herečka Anna Kadeřávková opět dokázala, že je žena s vytříbeným módním vkusem. Stylová jako vždy se objevila na tiskové konferenci. A jak jí to slušelo? Posuďte sami.

Anna Kadeřávková (26) je nejenom talentovanou herečkou, ale také úspěšnou influencerkou. Na sociálních sítích už stihla nasbírat přes tři sta tisíc sledujících. V červenci oslavila 26. narozeniny a za svůj nízký věk už toho stihla opravdu hodně. Na první pohled křehká blondýnka už má za sebou několik rolí, jak ve filmech (Andílek na nervy), tak i v seriálech, jako je například 1. MISE nebo Bodyguardi, na který se můžete těšit už od 31. října na obrazovkách Prima COOL.

Mohlo by vás zajímat: Tři zásadní muži v životě Anny Kadeřávkové. Ani slavný youtuber nebyl tím osudovým

A byla to právě tisková konference populárního primáckého kanálu, která herečku přinutila objevit se na veřejnosti. Nutno říct, že pro tuto událost zvolila opravdu stylový outfit, který jí velice slušel. Pravou dámu v sobě Anička nezapře a na palubě lodi na pražském Smíchově působila velice elegantně a žensky.

Něžná blondýnka v růžovém

Anička si nechala zesvětlit vlasy a tak trochu ve stylu Pravé blondýnky se objevila i na této akci. Na sobě měla světle růžový kostýmek, ke kterému oblékla minisukni. Celkově něžný outfit pak trochu vyvážila černou barvou. V tomto odstínu si na sebe vzala korzet, silonky a kozačky.

Sto sedmdesát tři centimetrů vysoká herečka má štíhlou postavu, za kterou však stojí dřina a zdravý životní styl. Anička už v minulosti prozradila, že si svou figuru udržuje pravidelným cvičením. „Myslím si, že je to o prioritách. Když člověk chce, stačí pár minut denně, případně si to rozložit na hodinku třikrát týdně. To si myslím, že každý najde,“ sdělila Kadeřávková v rozhovoru pro Život v Česku. Velký důraz klade také na stravu. „Člověk musí jíst, takže tady je to hlavně o volbě, jestli zvolí bagetu, či něco výživnějšího,“ dodala talentovaná umělkyně.

Čtěte také: Poznali byste krásnou herečku? Anna Kadeřávková jako drogově závislá těhulka

Sympatická kráska se v minulosti objevila i coby poradkyně v soutěži krásy, kde dívkám předávala praktické rady, jak uspět v online světě. „Radila jsem jim, aby byly co nejvíc samy sebou, dávaly do toho kus sebe – a pak se vždy najde někdo, koho to bude zajímat. Když se ale člověk snaží na někoho si hrát, není to ono,“ vysvětlila v minulosti herečka webu Prima Ženy.

Na seriál Bodyguardi se můžete těšit už na konci října:

Sdílejte článek
Štítky Prima COOL herečka celebrity seriály Anna Kadeřávková Bodyguardi móda styl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.