Celebrity

18. února 2023 06:05

Eliška Reiglová

Anna Kadeřávková si z natáčení gangsterky odnesla modřiny. Co je způsobilo?

Bodyguardi (1) - Díra

Anna Kadeřávková (24) je jednou z hvězd nové komediální gangsterky, slibující pořádnou dávku nekorektního humoru. V seriálu hraje hýčkanou dceru jednoho z hlavních protagonistů, ale ani jí samotné se akční scény nevyhnuly. Jak uvedla pro Prima Ženy, dokonce si odnesla i pár modřin.

Bodyguardi jsou originální komediální seriál o tom, že i s gangstery může být legrace. Jednotlivé příběhy propojené dvojicí hlavních aktérů čerpají z toho nejlepšího, co v žánru krimi a gangsterských filmů vzniklo. Sledujte je exkluzivně on-line na prima+. Co díl, to ucelený příběh ve stylu bijáků Martina Scorseseho, Guye Ritchieho či Quentina Tarantina. Ukázka napoví:

Dceru jednoho z hlavních hrdinů ztvárnila Anna Kadeřávková, která si svého seriálového otce, mafiánského šéfa, nemůže vynachválit. „Poprvé jsem se na place pracovně potkala s Ondřejem Malým, hraje mi tatínka. Byla to moc fajn spolupráce, hrálo se mi s ním moc příjemně,“ uvedla Anna Kadeřávková pro Prima Ženy.

Kamera, akce, modřiny

Dosud se Anna Kadeřávková v žánru gangsterek neobjevovala. Ačkoliv ve své roli mafiánkou sama nebyla, akční scény se jí nevyhnuly. Na otázku, co se na natáčení naučila, proto měla odpověď okamžitě promyšlenou. „Filmově se prát. Nikdy předtím jsem takhle akční scénu netočila, takže i pár těchto pošťouchnutí, která člověk v seriálu uvidí, pro mě bylo vzrůšo,“ prozradila Anna Kadeřávková pro Prima Ženy, co ji na natáčení Bodyguardů bavilo.

Pro herečku, která si akční scénu střihla poprvé v životě, byla nutná průprava. Na natáčení byl proto přítomný i kaskadér, ani ten ji ale nakonec nedovedl ochránit před všemi začátečnickými chybami.

„Měli jsme k dispozici super pana kaskadéra, který nám připravil malou bojovou sestavu. Bavilo mě to trénovat i točit, i když pár modřinek jsem si z placu z toho dne odnesla. Vlastní chybou. Budu muset lépe trénovat,“ zasmála se herečka.

Láska ke klasice

Anna Kadeřávková je na první pohled jemná dívka, kterou by na milovnici gangsterek asi nikdo netipoval. Ona má ale pro jednu velkou slabost. „Mám ráda starou klasiku, takže Pulp Fiction. Ten můžu vidět milionkrát a nikdy neomrzí,“ prozradila pro Prima Ženy.

Sdílejte článek
Štítky seriál online FTV Prima styl Guy Ritchie Quentin Tarantino Ondřej Malý zákulisí natáčení Anna Kadeřávková Martin Scorsese Pulp Fiction: Historky z podsvětí Bodyguardi gangsterský film prima+ herci seriálu Bodyguardi