Celebrity

5. března 2023 18:35

Eliška Reiglová

Tři zásadní muži v životě Anny Kadeřávkové. Ani slavný youtuber nebyl tím osudovým

Bodyguardi (8) – Nejlepší komedie

Komediální seriál FTV Prima Bodyguardi o tom, že i s gangstery může být legrace, vyniká kromě děje také hvězdným obsazením. Kromě hlavních mužských hvězd se v něm objeví také Anna Kadeřávková (25) coby dcera jednoho z gangsterů. K takovým lidem ve skutečnosti ale vůbec netíhne.

Anna Kadeřávková patří mezi nejvýraznější talenty mladší herecké generace a mezi nejobsazovanější ženy v českém rybníčku. I proto nesmí chybět v seriálu Bodyguardi, který čerpá z toho nejlepšího, co v žánru krimi a gangsterských filmů vzniklo.

V soukromém životě se Anna Kadeřávková drží dál od podobných živlů, s jakými se v seriálu Bodyguardi běžně setkává. Ačkoliv je velmi krásná a muži na ni stojí fronty, dobře si vybírá, komu dá kus svého srdce. Proto v jejím životě hráli zásadní roli jen tři slavní muži.

Roky s Johanem Mádrem

Už jako teenagerka začala Anna Kadeřávková randit s hercem a moderátorem Johanem Mádrem, kterého poznala na natáčení seriálu. Jejich soukromí mohli fanoušci sledovat na sociálních sítích, kde se oba často chlubili společnými snímky. O to víc šokující byl pak po 2 a půl letech vztahu rozchod.

„Rozešli jsme se v dobrém, i nadále toho máme spoustu společného, jen už nejsme partneři. Hezké pouto mezi námi trvá dál,“ uvedla v roce 2018 Anna Kadeřávková v dlouhém prohlášení k rozchodu na Instagramu.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Láska ke slovenskému rapperovi

Nějakou dobu po rozchodu s Johanem Mádrem herečka ke svému srdci nikoho nepustila. Nakonec ji při natáčení filmu v roce 2019 okouzlil slovenský hudebník Ján Strapec, lépe známý pod pseudonymem Strapo. I s ním sdílela kousky soukromí na sociální sítě a o rozchodu se začalo spekulovat poté, co je sdílet přestala. Sama nakonec spekulace potvrdila letos v lednu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otazníky kolem Arnošta Pátka: Rakovina mu vzala obličej, tělo leželo mezi pomeranči

Se Strapem tvořila Anna Kadeřávková pár tři roky a rozchod pak okomentovala jen velmi stroze. „Ano, je to pravda, už netvoříme pár,“ řekla portálu Super.cz.

Slavný youtuber

O rozchodu Anny Kadeřávkové a slovenského rappera se fanoušci oficiálně dozvěděli až poté, co už dostávali jemné nápovědy, že její srdce patří jinému muži. Tím byl další Slovák, tentokrát velmi slavný youtuber Gogo, vlastním jménem Daniel Štrauch.

Daniel Štrauch se na YouTube proslavil už jako náctiletý a nyní ho sledují téměř 2 miliony lidí. Ve vztahu s ním herečka vypadala nadmíru spokojeně, nakonec se ale ani on nestal tím, který bude po jejím boku stát do konce života.

Koncem srpna Anna Kadeřávková na Instagramu v dojemném příspěvku přiznala, že s Danielem Štrauchem už pár netvoří. „Stalo se tolik osudných (ne)náhod, aby se naše cesty mohly spojit v jednu, a pak stačí (ne)jedno chybné rozhodnutí, aby se mi celý náš svět rozpadl před očima,“ napsala smutně herečka.