Celebrity

2. května 2024 15:25

Eliška Reiglová

Kristin Davis si nechala rozpustit výplně. S vráskami vypadá lépe než předtím

Herečka Kristin Davis (59) byla v roce 2006 zvolena za nejkrásnější ženu na světě. Stárnutí ale zprvu nezvládala příliš dobře a nechala si proto do obličeje aplikovat výplně, díky kterým neměla vrásky, ale také kvůli nim vypadala extrémně nepřirozeně. Po obrovské vlně kritiky se rozhodla, že si výplně nechá rozpustit. Nyní se ukázala nenalíčená a vypadá skvěle.

Kristin Davis je už léta jednou ze čtyř hlavních hvězd seriálu a filmů Sex ve městě, účinkuje nyní také v pokračování A jak to bylo dál..., které u diváků sice má úspěch, ale sklízí také kritiku. Ještě v první sérii, která vyšla před třemi lety, měli lidé velký problém ji poznat. Kdysi sympatická postava Charlotte jako by se změnila ve voskovou figurínu.

Je obecně známo, že co se nároků na ženskou krásu týká, umí být Hollywood neúprosný. Získávání rolí je náročnější už po čtyřicítce, a když už se herečky nějaké výraznější dočkají, chtějí v ní vypadat co nejlépe. Proto se Davis uchýlila k drobnému kosmetickému zákroku. Výplně pak zamezily vráskám a měla díky nim plnější tváře.

Čtěte také: Pokračování Sexu ve městě? Fanoušky děsí vzhled hereček, ale i nemožné outfity

Místo chvály se herečka ale dočkala velké kritiky, dočetla se, že vypadá jako z plastu. Někteří lidé se navíc vyjadřovali dost drsně, což se jí dotklo. „Prolévala jsem kvůli tomu slzy. Je to velmi stresující. Důvěřujete lékařům, ale lidé to nakonec vyčítají nám, když se něco nepovede - jako kdybych si píchla tu jehlu do obličeje sama,“ řekla, jak ji cituje deník Daily Mail.

Návrat k přirozenosti

Právě nátlak veřejnosti donutil Kristin Davis k tomu, aby se nad svým vzhledem zamyslela. Nakonec se rozhodla, že si výplně nechá rozpustit. I poté ale ještě nějakou chvíli trvá, než efekt celkově opadne. Nyní se ukázala na selfie bez jakéhokoliv líčení a zcela evidentně už i bez efektů výplní. A vypadá skvěle.

„Nemůžete nestárnout. Jediný způsob, jak nezestárnout, je nebýt naživu, což samozřejmě nechci. Takže si prostě musím promluvit sama se sebou a snažit se uvolnit a někdy prostě musím vypadnout z vlastní hlavy a jít se projít,“ prozradila poté, co potvrdila, že se chce vrátit k přirozenějšímu vzhledu. A to se jí i povedlo.

Podívejte se, jak vypadalo natáčení pokračování Sexu ve městě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.