Když trojnásobná maminka Kristýna spatřila svoje nová prsa, došla jí slova

Vysněná krása (7) - Home video

Plastická operace, pří níž došlo ke zvětšení jejích prsou, bylo to jediné, co si mladá maminka Kristýna přála. Prsa jí totiž zmizela po kojení. Plný výstřih ji vrátil chybějící sebeúctu.

Třiatřicetiletá Kristýna si nikdy nemohla stěžovat na postavu. Jen vždy snila o plném dekoltu. Po třech dětech, které poctivě kojila, se jí už tak malá prsa ještě zmenšila. Opakované rozchody a víra v návrat partnera k rodině, její touhu po ženských křivkách ještě více podpořily. Kristýnu plochá hruď prý trápila ne kvůli mužům, ale kvůli sobě samotné. Styděla se oblékat do plavek, halila se do volných svetrů, v nichž se její krásná postava úplně ztrácela.

Za podpory sestry Ivety, vyrazila mladá maminka na svojí operaci snů do Bratislavy, kde se jí ujala doktorka Barbora Brezová. Ta má, stejně jako Kristýna, také tři děti, a tak přesně rozuměla problému, jež Kristýnu sužoval. Přála si prsa zcela normální velikosti, žádné extrémní balóny.

Ač se jí během její cesty za vysněnou krásou v unikátní reality show na Primě dostalo i laserového ošetření pleti nebo plazma liftingu obličeje, pro Kristýnu byla ze všeho nejdůležitější větší prsa. A když je konečně měla, začalo se jí vracet ztracené sebevědomí.

Už se nestydí, jít si vybrat podprsenku a plavky. A také si užívá návštěvy bazénu, kde může své křivky vystavit. Nově nabytou sebeúctu vyzařuje už z dálky, což neuniklo ani jejím nejbližším, kteří ji po celou dobu proměny podporovali.

Když se Kristýna v show opět spatřila v zrcadle, tentokrát už také po závěrečném vylepšení od kadeřníka a vizážistky, sotva pobrala dech. „Než jsem otevřela oči, jen jsem přemýšlela, koho tam v tom zrcadle uvidím. A nebyla jsem to původní já. Viděla jsem v odraze zrcadla krásnou ženu a nakonec jsem se rozbrečela. Celá ta proměna mě potěšila, vzhled mi udělal radost, sama sobě jsem se obrovsky líbila. Cítila jsem se nádherně,“ popsala první pocity Kristýna a nešetřila při tom díky. „Chtěla bych poděkovat všem, kdo se na mé proměně podíleli. Pomohli mi, abych vypadala takto, a nesmím zapomenout ani na sestru. Pomohla mi, ani neví jak,“ dodala dojatě.

Když pak k zrcadlu dorazila i její sestra Iveta, nezmohla se šťastná Kristýna na kloudnou větu. Pak už se jen skládaly komplimenty, kdo je krásnější.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.