Operace Monice omladila ňadra, dcera je v úžasu: Mami, ty máš hezčí prsa než já

Vysněná krása (5) - Co s povislými prsy

Výsledky intenzivní proměny Moniky (45) jsou vidět nejen na jejím těle, ale i ve tváři, kam se po letech, jež věnovala především starostem o rodinu a zapomínala na sebe, vrátil úsměv a nádech mladistvé svěžesti. Připomeňme, že před změnou působila tato mladá žena jako stařenka.

Styděla se za přirozeně povislá prsa, vytahané břicho po třech porodech, ale i za svůj úsměv. Bála se, že někdo uvidí její zažloutlé zuby. Pravý důvod tak nízkého sebevědomí a smutku v duši tkvěl však nejspíš jinde. Moniku opustil manžel, odešel k milence.

„Každou ženu tohle potopí a pro mě práce pana doktora byla obrovskou vzpruhou. Podle mě, když se žena cítí dobře ve svém těle, tak i ta psychika se jí zvedne, zvedne se jí sebevědomí. Mnohem líp to teď snáším a prožívám,“ podělila se Monika o své pocity v pořadu, s nímž se jí nakonec podařilo udělat tlustou čáru za minulostí. Pomohlo jí i symbolické roztržení svatební fotky.

Připomeňte si celý příběh Moniky:

Na začátku proměny byla ženou, které se zhroutil svět. "On se ale paradoxně konec světa nekonal. Uvědomuji si, že když něco nefunguje, tak to nemá cenu lepit. Přála bych každé ženě, která něčím podobným projde, aby v sobě našla sílu jít dál. Protože je potřeba mít sebevědomí, aby bylo líp,“ popisuje s odstupem času zoufalé období, z něhož si myslela, že už nevyvázne.

Ztracené sebevědomí nabyla díky odvážné půlroční cestě za vysněnou krásou. Během natáčení Monika podstoupila abdominoplastiku břicha a modelaci povislých prsou u operatéra MUDr. Petera Žiaka. „Mami, ty máš hezčí prsa než já,“ pochválila výsledek operace její dcera Terezie.

Dále se zbavila vrásek, došlo i na vyspravení zubů a jejich bělení. Navíc se dočkala nového účesu od kadeřníka Tomáše Arsova.

Z velikosti L až XL se během proměny dostala na velikost M, a tak s radostí vybalila starší oblíbené modely ze svého šatníku, které jí opět padnou jako ulité. „Dneska jsem na nějakých pětapadesáti kilech a daří se mi je udržet. Obléknu i šaty dcery velikosti S,“ usmívá se již spokojeně Monika před zrcadlem. Alice Bendová, průvodkyně celou velkou televizní proměnou tvrdí, že Monika dnes vypadá jako holčička a nešetří chválou. „Pochvala od Alice se mi poslouchala velice dobře. Je vidět, že lidé, kteří mě dobu neviděli, vnímají proměnu intenzivněji než já, která se vidím doma denně. Velmi mě komplimenty od ní potěšily. I díky Alici jsem si uvědomila, jak velký kus cesty je za mnou, jakou proměnou jsem prošla,“ doplňuje Monika s vědomím, že by neměla usnout na vavřínech.

První reakce u zrcadla během velkého finále

„To nejsem já. Tedy to je šok, takhle bych se asi na ulici nepoznala. Viděla jsem totiž někoho jiného. Vůbec jsem netušila, že něco takového jde,“ svěřila se pak s dojetím v hlase Monika, když se konečně uviděla v plné kráse v zrcadle.  „Mamku jsem skoro nepoznala, ale je krásná. Dokonalá,“ ohodnotila její nový vzhled dcera Terezie, která maminku v nejhorších chvílích vždy velice podporovala.

Samotná Monika si půlroční cestu za proměnou nemůže vynachválit. „Mám konečně sebevědomí a nakoplo mě to do dalšího života. Jsem sama se sebou moc spokojená a mám radost, že to takto dopadlo,“ dodává na závěr.

Sdílejte článek
Štítky ňadra krása úzkost zrcadlo sebevědomí reakce Alice Bendová abdominoplastika Vysněná krása online plastická operace břicha Docu reality show

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.