Celebrity

13. března 2024 09:48

Vanesa Havlíková

Kryštof Hádek o vztahu s bratrem Matějem: Od té doby, co jsem ho seřezal, tak dobrý

Kryštof Hádek v 7 pádech Honzy Dědka

Kryštof Hádek (41) se herectví věnuje už od základní školy. Přivedl ho k němu jeho starší bratr Matěj (47), a jen ve filmech ztvárnil desítky hlavních postav. Je dvojnásobným držitelem Českého lva a stále se objevuje v nových snímcích. Během oblíbené talk show nyní promluvil nejen o nové roli, ale také o vztahu s bratrem.

Kryštofa Hádka, kterého můžete brzy vidět například v novém seriálu Vytoč mého agenta na Primě, si lidé často pletou s jeho starším bratrem Matějem Hádkem. Oba dostali v roce 2015 ocenění Český lev za hlavní a vedlejší roli ve filmu Kobry a užovky. Kryštofův druhý bratr Ondřej se jako jediný ze tří vydal mimo dráhu herectví a stal se lékařem.

Čtěte také: Kryštof Hádek se o penězích s producenty nehádá. Má na to agentku

Nejnověji se Kryštof Hádek představí po boku Tomáše Maštalíra, Marthy Issové a Zuzany Kronerové coby agent castingové agentury. Jeho úkolem v česko-slovenské adaptaci nejúspěšnější francouzské série Netflixu je zastupování hereckých hvězd.

K herectví Kryštofa Hádka přivedl bratr Matěj

Právě k herectví Kryštofa přivedl jeho bratr Matěj. „Matěj říká, že mě ovlivnil, a je to pravda. Já jsem se na něj chodil často koukat do divadla. Když Matěj vystudoval konzervatoř, začínal hrát v divadle v Liberci, pak hrál v Divadle v Celetné a také tady ve Švandově divadle. Já se na něj často jako mladší brácha chodil dívat a zalíbilo se mi to,“ popsal Kryštof v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Oba bratři mezi sebou mají skvělý vztah. To nyní v talk show potvrdil Kryštof a před časem i jeho bratr Matěj. „S bráchou máme skvělý vztah, ale to se ví, my to hrdě hlásíme do světa. My se milujeme. Od Kryštofových dvanácti, kdy se mi poprvé postavil,“ rozpovídal se před časem Matěj Hádek o společném vztahu s mladším bratrem Kryštofem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Do té doby jsem ho bil. A ve dvanácti letech si vzal vodítko s karabinou, roztočil ho a naslepo mě chtěl švihnout a rozsekl mi kotník. V tu chvíli jsem si uvědomil: ‚Aha, tak my jsme asi parťáci,“ dodal.

Přečtěte si: Matěj Hádek byl obětí drsného přepadení. Drželi mi pistoli u hlavy, říká herec

„Od té doby, co jsem ho seřezal, tak dobrý. Vzpomínám si také na jednu historku s tužkou… Matěj měl vždy perfektně ořezané tužky a myslím si, že má dodnes kousek tužky ve stehně, ale mohl si za to sám, protože kdyby měl tužky tupý, tak tam nemá dneska tuhu,“ prozradil Kryštof s tím, že pak už musel brát do ruky nějaké předměty, protože ta převaha byla jasná.

Kryštof Hádek o roli v novém seriálu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.