Matěj Hádek byl obětí drsného přepadení. Drželi mi pistoli u hlavy, říká herec

Matěj Hádek na tiskové konferenci Na vlnách Jadranu

Matěj Hádek většinou působí jako naprostý pohodář s úsměvem na tváři. Málokdo ale ví, že sympatický herec má za sebou poněkud děsivou zkušenost z mládí. Nejenom o tom se rozpovídal v exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy.

Matěj Hádek (47) se stal před necelým rokem pyšným tatínkem. Chlapeček dostal ušlechtilé jméno Alfons a od té doby svým rodičům dělá jen samou radost. A jak už to tak bývá, život známého herce se s příchodem prvorozeného potomka otočil o sto osmdesát stupňů.

„Samozřejmě, že se mění ten žebříček hodnot, to řekne každý. Nejdřív jsem tomu moc nevěřil a teprve, když jsem to zažil, tak je to zcela přirozená věc. Příroda. Že prostě už to nejsem já, jenom já. A ještě mám kolem sebe ty nejbližší, o které je potřeba se starat,“ popsal Hádek pro Prima Ženy to, jakým způsobem mu role otce v mnohém změnila život. A co by svého syna chtěl do budoucna naučit? „Lásku. Jinak bych se mu do toho nerad pletl,“ dodal se smíchem Matěj.

Mohlo by vás zajímat: Matěj Hádek popsal život s neustálým pískáním v uchu. Léčit ho nebude

Pracovní povinnosti si nicméně žádaly hercův odjezd do Chorvatska. Právě tam totiž natáčel volné pokračovaní detektivní série Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu, kterou mohou už teď diváci sledovat online na platformě prima+. Stesk po rodině ale Hádek neřešil, jelikož měl svou ženu i syna po celou dobu natáčení u sebe. „Zaplať pánbůh tam se mnou byli celou dobu, tak jsem mohl vidět, jak se chlapeček mění den po dni,“ uvedl dojatý tatínek.

S kolegou ho přepadli ozbrojení cizinci

Matěj Hádek v seriálu ztvárnil člena pobřežní policie, která řeší nejrůznější zločiny. Tentokrát se jakožto zkušený potápěč přesune do zahraničí, kde má s případy pomáhat svým chorvatským kolegům. Seriál je v tomto případě inspirovaný skutečnými kriminálními případy a nás zajímalo, zda měl někdy sám Matěj Hádek problémy se zákonem. „Ne,“ dodal po chvilce mlčení s ohromujícím smíchem herec, jehož reakce mluví za vše. Hádek se zřejmě v tomto případě rozhodl, že si svou rebelskou historku nechá raději pro sebe.

Čtěte také: Matěj Hádek o vztahu s bratrem Kryštofem: Do 12 let jsme se bili, teď se milujeme

Nicméně se během svého života stal obětí násilného přepadení. „Kdysi dávno, to mi bylo asi dvacet, to byly divoký devadesátky, tak nás s kolegou Petrem Jeništou přepadli na tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou,“ začal vyprávět nepříjemnou zkušenost Hádek. „Přepadla nás partička cizinců a já jsem dostal pistoli takhle,“ pokračoval herec s popisem sledu událostí a ukázal si přitom pod bradu. „Otázka je, jestli to byla atrapa, nebo ne… A tak nás tam trošku zbili,“ dodal Hádek.

Ačkoliv teď nebezpečnou historku vyprávěl s klidem a úsměvem na tváři, během toho mu do smíchu pochopitelně nebylo. „Nebylo to příjemné, ale už je to dávno. Bylo to tak rychlý a oni nás tam pak jenom dokopali,“ uzavřel představitel seriálového policisty Jana Zacha. Podařilo se tehdy násilníky dopadnout? To a mnohem více se dozvíte ve videu v horní části článku.

Sdílejte článek
Štítky zločin krimi přepadení celebrity seriály Matěj Hádek prima+ Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.