Celebrity

4. listopadu 2023 21:35

Karolína Oehmová

Kryštof Rímský se při zatýkání nechal zakleknout. Z akce vyvázl s odřenou tváří

Kryštof Rímský popsal zákulisí zatčení - Zákony vlka (8)

Ukázkového grázla ztvárnil Kryštof Rímský v detektivní love story, která vyvrcholila drsným zásahem a zatčením jeho postavy příslušníky zásahové jednotky URNA. Policisté mu při zatýkání odřeli obličej a prozradili, že během takových zásahů se až 70 procent lidí pokálí. Poslechněte si více o zákulisí natáčení v našem rozhovoru.

Kryštof Rímský si v druhé sérii detektivní love story zahrál pořádného padoucha. Není tedy divu, že poslední natáčecí den strávil celý ve vězení. „Vězně jsem si naštěstí jen zahrál. Nerad bych tento mundúr nosil doopravdy. Sice můžete využít čas k četbě nebo učení nových jazyků, ale nejhorší na tom trestu je, trávit čas s těmi blbci,“ říká Kryštof k závěru natáčení seriálu Zákony vlka.

URNA mu při zatýkání odřela obličej

V posledním díle druhé série mafiána Přibyla po automobilové honičce zatkl Útvar rychlého nasazení. Natáčení se ale neobešlo bez újmy a celá scéna se jela několikrát. „Já mám tyhle kaskadérské scény rád. Tady ale nebyli kaskadéři, nýbrž skutečná URNA. Hned pochopili, že to chci zajet naostro, aby to vypadalo věrohodně. Nechal jsem si tedy šlápnout na tělo a ten obličej na té silnici holt přišel trochu k újmě. U jednoho policisty jsem se docela hodně praštil o samopal, tak to mě také trochu zabolelo,“ směje se herec, který si tuto adrenalinovou scénu opravdu užil, i když měl pak odřený obličej. „Nicméně, když jsem je viděl ve zpětném zrcátku toho auta, ze kterého mě vytahovali, tak i když člověk ví, že je to jenom jako, tak ten adrenalin teda vylítne hodně vysoko,“ popisuje své pocity z akční scény Kryštof Rímský.

Při zásahu se 70 procent pachatelů pokálí

V průběhu natáčení je i hodně čekání. Tento čas využil Kryštof ke zjištění zákulisních informací z akční profese policisty z Útvaru rychlého nasazení. „Já je vždy zpovídám. Třeba jsem zjistil, že většina těch pašíků, jak pachatelům oni říkají, se při takové akci ze 70 % pokálí. To jsem nevěděl. Ale když se člověk probudí a má je nad hlavou, tak to asi fakt není nic příjemného,“ prozrazuje herec Kryštof Rímský. Jak už to bývá, sešlo se mu hodně pracovních příležitostí v jednom období. Kromě seriálu Zákony vlka, jehož obě série můžete nyní sledovat na prima+, má například závazky ještě v divadle. „Bylo to krásný,“ dodává herec k zajímavé práci, ale je rád, že pro něj prozatím končí. Fyzicky už byl prý na pokraji sil.

Sdílejte článek
Štítky zranění zatčení věznice herec natáčení URNA Útvar rychlého nasazení FTV Prima Zákony vlka kaskadérská scéna druhá série detektivní love story Kryštof Rímský

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.