Láďa Hruška bojuje se zdravím: Mám nález na žaludku a koňské dávky medikace, přiznal

Televizní kutil a všeuměl Láďa Hruška prochází složitým obdobím. Zatímco se strachuje o zdraví svého tatínka, kterému objevili nádor na plicích, on sám musí nyní bojovat i o své zdraví. Přiznal totiž, že mu doktoři oznámili nález na žaludku. Přesto se však nevzdává a snaží si zachovat optimismus.

Láďa Hruška patří ke známým osobnostem, které se vždy usmívají, vtipkují a nikdy nezkazí žádnou srandu. I věčný smíšek a moderátor populárního pořadu Vychytávky Ládi Hrušky však nyní hledá důvody ke smíchu těžce. Jeho rodinu totiž sužují nemilé zdravotní komplikace a jak nyní přiznal, dohnaly i jeho. V minulosti musel svým rodičům pomoci zvládat leccos.

Čtěte také: Vyložené karty Helen Stanku: Láďu Hrušku čekají nové výzvy. Karty odhalily i osudovou ženu

Jeho maminka utrpěla plicní embolii, z níž se však zotavila, tatínek zase zvládl operaci páteře. Nyní však musí opět bojovat, na plicích mu totiž objevili nádor. Možná i díky četným problémům se zdravím se Láďa v minulosti netajil tím, že si své vlastní zdraví hlídá a nebere jej na lehkou váhu.

„Rád hřeším, načež pak mám vždycky motivaci, abych se dostal trochu do kondice. Takže vždy v lednu jsem na sebe přísný, naordinuji si detox a takovou jako dietku,“ popsal svůj novoroční detox v pořadu 30+ Otázek Hruška. Mimo to, že popsal všemožné diety, které již vyzkoušel, se pochlubil výsledky nedávných krevních testů, dle nichž měl „játra jako miminko“.

I přes veškerou snahu však nyní zdraví Láďu dostihlo, což se ukázalo na nedávné tiskové konferenci skupiny Prima, kde byly odhaleny chystané podzimní programové novinky. „Nemůžu teď pít, protože procházím, dejme tomu, nějakou medikamentózní léčbou,“ přiznal známý moderátor a kutil v rozhovoru pro Blesk. Následně své zdravotní trable objasnil blíže.

Čtěte také: Šikovný sluha, už nyní však i zpochybňovaný pomocník. Jak umělá inteligence mění medicínu?

„Lékaři mi objevili nález v žaludku a tatínkovi na plicích, máme to teď doma složité. Lékaři mi nasadili koňské dávky medikace a všechno to zvládnu. Musím,“ popsal Láďa, který je známý svou oddaností práci, kvůli níž zatím tak trochu na druhou kolej odsunul i své plány na partnerku či rodinu.

„Jsem plně oddaný své práci. Kdybych měl pomýšlet na děti a rodinu, musel bych seknout s prací, abych se jim mohl věnovat několik let naplno,“ přiznal v roce 2022 Hruška s tím, že snad k sobě jednou najde podobného „blázna“, který je podobný workoholik. Nyní má však Láďa zcela jiné starosti. I v takto těžké chvíli se ale snaží hledat na všem pozitiva a zachovat si aspoň trochu svého pověstného optimismu.

„Milujme své nemoci a děkujme svým předkům za to, co nám dali i ve svých genech. Bohužel nás ty geny dohánějí, ale říkám, my jsme stateční bojovníci. Já jsem byl vypuštěn dneska z domova s tím, že si to tady mám užít, mám si připít na zdraví rodičů, mě a všech, kteří jsou nemocní a popřát všem brzké uzdravení,“ dodal statečně Láďa Hruška.

Láďa Hruška a jeho odpovědi v pořadu 30+ Otázek:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.