Ladislav Frej začínal jako baleťák. Trénoval jsem u tyče a najednou ze mě byl princ, říká

7 pádů Honzy Dědka (43) - Ladislav Frej

Herec Ladislav Frej (81), kterého nejvíce proslavila role doktora Sovy v seriálu Nemocnice na kraji města a diváci televize Prima ho mohou znát například ze seriálu Krejzovi, přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde zavzpomínal na dobu, kdy se věnoval baletu.

„To jsem byl ještě zdravý na nohy. Přišla za mnou choreografka dětského baletního souboru, že potřebuje prince ke Sněhurce. Tak jsem chodil trénovat k tyči. A najednou jsem byl princ. Předvedl bych, ale teď nemůžu na nohy. Sněhurky byly dvě. Jedna byla z Léšně. Léšňačky byly korpulentnější selky, ta druhá byla jak prst, ta se hezky zvedala. Stejně tak ježibaby. Jedna na mě skočila, já ji chytl a otočil se mi palec na ruce. Šíleně to bolelo,“ vzpomíná Ladislav Frej v 7 pádech Honzy Dědka.

Mohlo by vás zajímat: Bolest a výčitky Ladislava Freje. Syn trpí duševní poruchou a on se nezachoval nejlépe

K ženám měl Frej vždy blízko

Ladislav Frej si přítomnost žen ale vždy užíval. Mezi jeho lásky většinou patřily půvabné kolegyně. Oženil se celkem čtyřikrát. První manželkou Ladislava Freje byla Alena Sklenariková, s níž měl syna Davida. Dlouho jim vztah nevydržel a krátce po rozvodu se jeho žena i se synem odstěhovali do zahraničí.

Druhou ženou Freje byla herečka Gabriela Wilhelmová. Jejich vztah nebyl příliš idylický. Navíc museli překonat i velmi nepříjemné události. Dvakrát spolu čekali miminko, ale ani jednou to nevyšlo. Jejich manželství sice nedopadlo, ale do roku 2002, než Wilhelmová po boji s rakovinou zemřela, zůstali přáteli.

Do třetího sňatku vstoupil s herečkou Evelynou Steimarovou, matkou Anny Polívkové, se kterou se také pokoušeli o miminko, ale osud jim bohužel nepřál. Manželství ukončili již po roce. Osudovou ženou se pro Ladislava Freje stala až Věra Galatíková. Svatbu měli v roce 1977, společně měli syna Ladislava a dceru Kristýnu.

Frej měl k ženám velmi blízko a i přesto, že Galatíkovou velmi miloval, měl milostný poměr také například s kolegyní Janou Šulcovou. Galatíková zemřela v roce 2007 na rakovinu plic, se kterou bojovala pět let. Frej byl několik let sám, ale poté poznal o třiadvacet let mladší servírku Gabrielu, do které se zamiloval.

Čtěte také: Věra Galatíková manželovi Frejovi odpustila nevěru. Posledních Vánoc se nedočkala

Vypadalo to, že právě s touto usměvavou dámou, kterou si plánoval vzít za manželku, dožije spokojeně život. I tentokrát byl ovšem osud proti. Gabriela zemřela na rakovinu. Na jaře letošního roku, tři roky po smrti snoubenky Gabriely, se dle informací webu Aha! objevil Frej po boku nové ženy. Sám herec doposud nový vztah však nepotvrdil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.