Celebrity

2. února 2024 17:42

David Laštovka

Laďka Něrgešová o natáčení s Markem Vašutem: Nahý se ve vaně vůbec nestyděl

Laďka Něrgešová o pořadu Farmář hledá ženu

Moderátorka Laďka Něrgešová, která slaví 48. narozeniny, má za sebou několik filmových a seriálových rolí. Mezi nejslavnější patří postava Ingrid, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky Laury v komedii Román pro ženy. Jak na svoji životní roli vzpomíná a jaké je její soukromí?

Laďka Něrgešová vystudovala Vyšší odbornou školu herectví v Praze pod vedením Veroniky Žilkové nebo Oldřicha Víznera a poté působila v jihlavském Horáckém divadle. Román pro ženy byl jejím filmovým debutem a hned z ní udělal hvězdu. Zahrát si po boku hereckých velikánů jako je Miroslav Donutil, Simona Stašová nebo Marek Vašut si velmi považovala.

„Byl to neuvěřitelný zážitek. Ty osobnosti vám vším, co dělají na place, jdou příkladem. Já jsem si najednou připadala jako totální herecká nula. Jako když to dělám první rok. Tak jsem se šla Simoně omluvit, protože mi přišlo absurdní, že hraji vedle takových es,“ zavzpomínala skromně Laďka Něrgešová pro MF DNES.

Během natáčení zažila i veselé momenty. Například při scéně v koupelně, v níž padala do vany k Marku Vašutovi. „Marek se vůbec nestyděl za to, že je tam nahý, a jak jsem padala dozadu, kolegiálně vymyslel, že mi zvedne nohy, abych se nepraštila o tu vanu. Takže jsem dopadla do měkkého klína Marka Vašuta,“ prozradila další zajímavost z natáčení.

Laďka Něrgešová srší vtipem, i když jí často není do smíchu

Na FTV Prima si Laďka Něrgešová zahrála rovněž v seriálech Krejzovi, Velmi křehké vztahy nebo Bazén. Postupem let se vypracovala v uznávanou moderátorku. Provázela například pořadem Farmář hledá ženu (viz. úvodní video) a dodnes ji můžeme vídat v televizním magazínu Showtime.

Jako moderátorka magazínu Showtime srší dobrou náladou a závěr pořadu většinou zakončuje vtipem či básničkou. Jak ale v rozhovoru pro Prima Ženy přiznala, ne vždy je jí do smíchu. „Bavič, jakkoliv to zní trochu hanlivě, je asi má nejoblíbenější role. K tomu samozřejmě patří i to, že to děláte i když vám není v tu chvíli úplně do zpěvu. Ale beru to tak, že je to v tu chvíli terapie i pro mě. Že se prostě člověk donutí usmát se, být alespoň trochu zábavný. Pomáhá to i mně.“

Rozvod po jedenácti letech

V roce 2007 se provdala za novináře Jaroslava Plesla, se kterým se jí v manželství narodily dvě děti. Rok po svatbě přišel na svět syn Adam, o osm let později dcera Meda. Po jedenácti letech ale přišel rozvod. Laďka se netají tím, že patří k liberálním rodičům, kteří všechno vysvětlují a děti berou spíš jako parťáky. „Chci, aby z nich byly samostatné, zdravé, sebevědomé, empatické a sociálně zdatné bytosti. Víc nežádám. A ano, pak jim předávám některé ty své nestandardní dovednosti. Ale jen nabízím. Jejich volba, zda to budou chtít využít,“ prozradila v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Laďka Něrgešová také několik let moderovala pořad Farmář hledá ženu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.