Celebrity

3. října 2024 15:21

Vanesa Havlíková

Lady Gaga promluvila o svatbě: Obřad na úřadě, žádní hosté a čínská kuchyně

Zpěvačka Lady Gaga (38) začátkem prázdnin odhalila, že se zasnoubila se svým partnerem Michaelem Polanskym. Šťastnou novinu prozradila nevědomky během olympijských her v Paříži. Nyní přijala pozvání do talkshow Jimmy Kimmel Live! a rozpovídala se o tom, jak si svatbu představuje.

Populární zpěvačka má za sebou již několik vážných vztahů. O ruku ji v minulosti požádali hned dva její bývalí partneři, v roce 2015 Taylor Kinney a v roce 2017 Christian Carino. V obou případech však nakonec místo svatby přišel rozchod.

Čtěte také: Lady Gaga se bude vdávat. Její zásnuby náhodou odhalil francouzský premiér

Od roku 2019 Gaga randí s úspěšným podnikatelem Michaelem Polanskym. Toho zpěvačka během Letních olympijských her v Paříži představila premiérovi Gabrielovi Attalovi jako svého snoubence, a tak nevědomky veřejnosti tuto radostnou zprávu oznámila.

Detaily svatby

Se svým snoubencem se herečka vůbec poprvé ukázala na veřejnosti v roce 2020, když společně vyrazili na Super Bowl. Nyní populární zpěvačka zavítala do pořadu moderátora Jimmyho Kimmela, kde se o svatbě se svým partnerem detailněji rozpovídala.

Přestože je dle jejích slov plánování svatby teprve v začátcích, nějaké představy už dvojice má. „Ve skutečnosti se bavíme o tom, že půjdeme na úřad jen my dva a žádní další lidé,“ odhalila oblíbená zpěvačka.

Prozradila dokonce i to, jak by si představovala svatební hostinu. „Objednáme si čínské jídlo,“ překvapila svými slovy. Dále připustila, že obřad nakonec může vypadat spíše jako cirkus s jednorožci a že si na formálnostech příliš nepotrpí.

Nela Slováková promluvila o svatbě a založení rodiny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 10. 2024

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.