Celebrity

29. července 2024 12:29

Tomáš Durčák

Lady Gaga se bude vdávat. Její zásnuby náhodou odhalil francouzský premiér

Zpěvačka Lady Gaga (38) vystoupila během slavnostního zahájení olympiády v Paříži a aktuálně si ve francouzské metropoli naplno užívá sportovní klání. Doprovází ji přitom partner Michael Polansky (46), který už je dnes ve skutečnosti jejím snoubencem. Šťastnou zprávu přitom zcela náhodou odhalil na sociálních sítích francouzský premiér, který zpěvačku potkal na plaveckých závodech.

Osmatřicetiletá popová zpěvačka, vlastním jménem Stefani Germanotta, se během sledování plaveckého závodu v olympijském bazénu setkala s francouzským ministrem Gabrielem Attalem. Ten následně video z tohoto setkání sdílel na svém TikToku, aniž by přitom zřejmě tušil, že způsobí takovou menší globální senzaci.

Mohlo by vás zajímat: Nejočekávanější filmy roku 2024: Velká role Lady Gaga či pokračování Duny a Deadpoola

Lady Gaga totiž premiérovi svého partnera, šestačtyřicetiletého podnikatele Michaela Polanskyho, představila jako „svého snoubence“, což je na videu zcela zřetelně slyšet. O tom, že zpěvačka a její partner svůj vztah možná brzy posunou zase o krok dál, se nicméně v posledních týdnech spekulovalo. Gaga totiž jeden z posledních koncertů své šňůry ve Vegas věnovala právě partnerovi, kterého označila jako „můj pán“. Ani slavná zpěvačka však zřejmě netušila, že šťastná novinka o jejich zásnubách se na veřejnost dostane tímto způsobem.

První spekulace o romantickém vztahu tohoto páru začaly vznikat okolo Silvestra 2019, přičemž začátkem roku 2020 Gaga oficiálně randění s Michaelem potvrdila na Instagramu. Její nastávající manžel je absolventem Harvardu, který nyní řídí Parker Group, společnost byznysmena Seana Parkera, kterého proslavilo založení služby Napster a byl rovněž u rozjezdu sociální sítě Facebook.

Mohlo by vás zajímat: Nikdy nebudeš slavná, poslouchala šikanovaná Lady Gaga. Haterům ukázala záda

Růžově vypadající vztah však začátkem roku 2023 začaly sužovat spekulace o údajném rozchodu dvojice. Důvodem měl být fakt, že zpěvačka a autorka mnoha veleúspěšných skladeb zatoužila po svatbě a dětech, zatímco technologický podnikatel se na rodinu necítil být připraven. Rozchod měl proběhnout v klidu a oba zůstali přáteli.

V srpnu 2023 však byli Lady Gaga a Michael Polansky na veřejnosti po více než roce opět spatřeni. Byť Gaga zatím své zásnuby stále veřejně neoznámila, je nyní díky účasti na olympiádě na svých sociálních sítích velmi aktivní a pravidelně svých více než 56 milionů sledujících na Instagramu zásobuje.

Především však nyní nepochybně doufá, že rčení „do třetice všeho dobrého“ stojí na pevném základu. Zpěvačka už totiž v minulosti hned dvakrát odpověděla na žádost o ruku „ano“, načež musela plány na blížící se svatbu zrušit. První zásnuby s hercem Taylorem Kinneyem z roku 2015 skončily hořce o rok později, kdy se pár rozešel. Podruhé se Gaga chtěla vdávat za partnera Christiana Carina, avšak začátkem roku 2019 ukončila i tento vztah.

Lady Gaga se blýskla na zahájení LOH 2024 v Paříži:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.