Celebrity

18. července 2024 10:28

David Laštovka

Zuzanu Kanócz, Lauru z Románu pro ženy, mateřství nadchlo. S hercem Lojem má tři děti

Slovenskou herečku Zuzanu Kanócz nejvíce proslavila role Laury ve filmu Román pro ženy, od jejíhož natáčení letos uplyne dvacet let. Jak se od té doby hlavní hrdinka komedie změnila, co dnes dělá a jaké je její soukromí?

Herečka Zuzana Kanócz svoji životní lásku poznala dva roky po natáčení filmu Román pro ženy, který z ní udělal hvězdu. Zamilovala se do o pět let mladšího kolegy, který bývá označován za sex symbol - Juraje Loje. Ten zazářil po boku Ivana Trojana ve filmu Šarlatán, v němž spolu tvořili milenecký pár. Zahrál si také v seriálu FTV Prima Vytoč mého agenta, který stejně jako film Šarlatán najdete na platformě prima+.

„Zaujal mě hned. Byl veselý, bezproblémový, byla s ním velká zábava a líbilo se mi, že dělal s obrovským nadšením všechno, do čeho se pustil. Navíc mi úžasně voněl. Měla jsem pocit, že takto voní domov,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro slovenský deník SME.

O první dítě přišla

Po šestileté známosti s ním přišla do jiného vztahu, bohužel však o dítě přišla. „Měla jsem na sebe vztek, hněvala jsem se a vyčítala si, co jsem udělala nebo neudělala. To vše jsem musela zpracovat. Už jen z důvodu, že jsem chtěla další miminko,“ prohlásila Zuzana. Podruhé už všechno dobře dopadlo a na svět přivedla zdravého syna Lucase.

Čtěte také: Ivan Trojan se Simonou Postlerovou plánoval svatbu. Exmanželka Klára už má novou lásku

Jak ale přiznala, přerušení herecké kariéry pro ni nebylo zpočátku snadné. „Představte si, že je vám pětatřicet, makáte na sobě, vaše ego je nadšené a najednou je všechno jinak. Tehdy jsem zjistila, že ta pozornost, kterou mě lidé zahrnovali, byla jako droga. Nějakou dobu mi trvalo zpracovat, že nejsou prvořadé mé potřeby, ale Lucasovy,“ uvedla herečka.

Po synovi přivedla na svět dvě dcery

Mateřství ji pohltilo. Po synovi se jí narodily ještě dcery Isabella a Leyla. Rodina je pro ni vším. Letos v listopadu oslaví 45. narozeniny a nutno dodat, že se za těch dvacet let od natáčení filmu Román pro ženy příliš nezměnila. Vypadá stále báječně a dokazuje, že věk je pouze číslo. Čas se snaží spravedlivě dělit mezi rodinu a práci. Naposledy si zahrála po boku Karla Rodena ve filmu Tancuj Matyldo.

Mohlo by vás zajímat: Marian Roden si pořídil dům na venkově vedle bratra Karla. V pubertě se nesnášeli

Zuzana Kanócz se narodila do slovensko-maďarské rodiny. Vyrůstala v Košicích, kde absolvovala maďarské gymnázium. Herectví studovala v ročníku Emílie Vašáryové a Martina Huby na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě.

Seriál Vytoč mého agenta sklízel jen pochvaly:

Sdílejte článek
Štítky rodina film společnost komedie herec herečka děti celebrity Ivan Trojan Šarlatán Juraj Loj Karel Roden TV Prima Zuzana Kanócz Román pro ženy Vytoč mého agenta umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Tancuj Matyldo Laura

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.