Lednové novoluní nejvíc ovlivní čtyři znamení: Štíři udělají velký krok do neznáma

Novoluní je spojováno s novými začátky, je skvělým časem pro očistu od všeho starého a nepotřebného, ale také pro tvoření plánů. Dnešní novoluní proběhne ve znamení praktického a cílevědomého Kozoroha a ovlivní především tato čtyři znamení.

Přesné novoluní nastane dnes, tedy 11. ledna, přesně ve 12 hodin a 57 minut. Kozoroh, který dnešní novoluní ovlivňuje, je spojen s ambicemi, pracovitostí a cílevědomostí. Novoluní v tomto znamení posiluje touhu dosahovat dlouhodobých cílů a pracovat na svém osobním i profesním rozvoji. Je tedy ten nejlepší čas stanovit si jasně definované cíle a vytvářet strategii pro jejich dosažení.

Možná pocítíte nenadálou touhu dát svému životu řád a disciplínu. Věnujte pozornost svým financím, podívejte se, kam byste mohli investovat a kde můžete ušetřit na výdajích. A jak už to tak bývá, některá znamení budou tímto novoluním ovlivněna více, jiná méně. Tady jsou čtyři znamení, pro která je to dnešní novoluní klíčové.

Berani

Pro jedince narozené ve znamení Berana je dnešní novoluní skvělé především v pracovní oblasti. Právě teď můžete posunout váš kariérní život o krůček výš. Nebojte se odstartovat nové projekty, které máte už dlouho v hlavě. Věnujte čas také sami sobě a svému osobnímu rozvoji, později tyto získané dovednosti a zkušenosti velmi oceníte. Energie této fáze Měsíce posílí vaše odhodlání a ambice.

Mohlo by vás zajímat: Kouzla pro šťastný rok 2024 podle kartářky. Jak si přivolat lásku i peníze? Zkuste sůl a klíč

Váhy

Zrozenci ve znamení Vah budou mít velkou potřebu vyřešit si svůj osobní život a vztahy. Pokud jste měli problémy v partnerském vztahu nebo s někým z kolegů, pak teď je vám přáno, abyste všechny vztahy ve svém životě dovedli k harmonii a rovnováze, přesně tak, jak to máte rádi. Podaří se vám upevnit pouto s vašimi blízkými, a kdoví, možná na vás čeká také úplně nová láska.

Štíři

Štíři by během tohoto novoluní mohli zažívat velmi intenzivní emocionální transformaci. Vyšetřete si čas sami pro sebe a zkuste se ponořit hlouběji do svého nitra, abyste si ujasnili, jak dál v životě postupovat. Ve chvíli, kdy porozumíte sobě samým, se rozhodnete udělat velký krok do neznáma, který změní váš život od základu k lepšímu.

Kozorozi

Praktičtí a disciplinovaní Kozorozi by měli využít energii novoluní procházejícího jejich znamením k nastavení svých dlouhodobých cílů a plánů a pustit se do jejich realizace. Úspěch je zaručený.

Rok 2024 podle výkladu kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.