Celebrity

18. října 2024 06:30

Tomáš Durčák

Liam Payne strávil poslední noci svého života rozdáváním peněz nemocným dětem

Liam Payne se měl před smrtí chovat násilně

Zpěvák Liam Payne podle všeho strávil posledních pár nocí svého života tím, že na online charitativním portálu posílal peníze nemocným dětem. Smrt teprve jednatřicetiletého bývalého člena extrémně populární kapely One Direction šokovala celý svět. Payne, který po sobě zanechal sedmiletého syna, zemřel po pádu z balkonu svého hotelového pokoje v Buenos Aires.

Hvězda veleúspěšné chlapecké skupiny One Direction, která svého času pobláznila celý svět, se posledních pár nocí před svou tragickou smrtí věnovala charitě. Liam Payne podle všeho v tichosti posílal na online portálu GoFundMe nemocným či jinak zdravotně indisponovaným dětem finanční částky, aby tím splnil cíl jejich sbírek.

Čtěte také: Dětství bez ledviny, obří sláva i hvězdné ženy. Příběh Liama Paynea skončil tragicky

Všechny děti, kterým Liam poslal peníze, podle všeho potřebovaly operace, které jim zachrání život. Některé již podruhé bojují s rakovinou, zatímco další patří mezi oběti hrůzné střelby ve škole. Jak Payne popsal svým fanouškům na Snapchatu, fakt, že byl sám otcem svého sedmiletého syna Beara, kterého měl s expartnerkou Cheryl, ho doslova nutil nesedět jen tak se založenýma rukama, ale pomoci.

„Jako otec tyhle věci vnímám jinak. Nejradši bych viděl, jak pomáhají všichni lidé na světě. Posledních pár nocí jsem strávil tím, že se snažím pomáhat těm sbírkám dosahovat cílových částek, aby mohli na operace, které potřebují. Pokaždé, když vidím nemocné dítě, mám před očima svého Beara. Takže nemůžu a nebudu jen tak přihlížet,“ svěřil se emočně Liam.

Čtěte také: Co způsobilo smrt zpěváka Liama Paynea? Lékaři už znají příčinu

„Nepotřebuji, aby mě lidé poplácávali po ramenou a chválili mě – popravdě je mi úplně u pr*ele, co si o mě myslí. Jde mi jen o to, aby tohle dítě mělo možnost žít takový život, jaký si zaslouží,“ dodal zpěvák nedlouho před tím, než jeho mladý život navždy vyhasl. Podle posledních zpráv z Argentiny se měl Payne před svou smrtí chovat nepříčetně, zmateně a agresivně. Tamní prokurátor pak přišel na základě výsledků pitvy s podezřením, že ve chvíli, kdy z hotelového balkonu vypadnul, mohl být „v bezvědomí nebo jen napůl při vědomí“. Spekuluje se tak i o možnosti, že jeho smrt mohla být nehodou.

Sám Payne přitom velmi dobře věděl, jak hrozné pro dítě je, když trpí zdravotními problémy. Ve čtyřech letech u něj lékaři odhalili, že jedna z jeho ledvin není funkční. Posléze musel podstoupit náročnou léčbu, při níž trávil mnoho času v nemocnici nebo každý den dostával až 32 injekcí. I to mohlo přispět k jeho nutkání pomáhat nemocným dětem, které dnes prožívají podobný osud jako kdysi on sám.

Čtěte také: Z posledního příspěvku zesnulého zpěváka z One Direction mrazí. Odpočívej v pokoji, napsal

Poté, co byl ve škole obětí šikany, se v životě pral se závislostmi na alkoholu či lécích na předpis. V roce 2021 v podcastu Diary of a CEO promluvil nejen o tomto, ale zmínil také své sebevražedné myšlenky, které přišly s náhlou celosvětovou slávou. Vše nasvědčuje tomu, že drogy Liama provázely i posledními hodinami jeho života. Policie při prohlídce jeho hotelového pokoje totiž měla najít jak drogy, tak pomůcky pro jejich užívání.

Policie v pokoji zesnulého zpěváka našla hotovou spoušť. A také drogy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.